Netteki Blog

Kiralık Aşk Defne Makyaj Yapımı Malzemeleri Ve Markası

28.02.2023
575
Kiralık Aşk Defne Makyaj  Yapımı Malzemeleri Ve Markası

Kiralık aşk dizisinin güzel oyuncusu defne, sadece oyunculuğu yada kıyafetleriyle değil, aynı zamanda makyajı ile genç kızların takibinde olan birisi. Dizide bir çok kez farklı maktaj tarzını ve stilini kullandığını görmekteyiz. Temek olarak  incelediğimiz zaman göz makyajının yoğun yapıldığını görmekteyiz. Ruj renginde ise farklılıklar gözlerden kaçmıyor. Değişik ruj renkleri kullanıyor. Oyuncu makyaj yapmasa bile zaten genel olarak doğal bir güzel olduğu aşikar.

Defnenin makyajını incelediğimiz zaman, göz makyajının daha ön planda olduğunu görmekteyiz. Dizinin bazı bölümlerinde kıyafetlerin durumuna göre makyajın yoğunluğu arttırılıyor. Örneğin elçin sangu dizide spor ve günlük bir kıyafet giydiği zaman göz makyajı biraz daha hafif oluyor ve siyah göz makyajı ve  yapılan rimel uygulaması ve nude  ruj rengi yapılıyor.

Nasıl yapılır?

İlk öncelikle göz makyajını yapmak için siyah farı, kalem yerine sürebilirsiniz. Veyahut siyah göz kalemini sürerek hafiften dağıtabilirsiniz.

Defnenin makyaj malzemeleri ve markaları nelerdir

Kullandığı makyaj malzemeleri (Estee Lauder) isimli markadır

Estee Lauder markasının ayrıca Double wear fondoten ve bb kremleri bulunmaktadır. Makyaj yapmak isteyenler bu markayı tercih edebilirler.

kiralik-ask-defne-makyaji

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.