Netteki Blog

ilayda Akdoğan Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Elif

28.02.2023
663
ilayda Akdoğan Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Elif

İlayda Akdoğan 21.07.1998 İstanbul doğumludur. Oldukça genç olan oyuncu birçok başarılı projede rol almıştır. Oyunculuğa ilk adımını annesinin bir dergiye gönderdiği bebeklik fotoğrafıyla başlamıştır.

Ailesinin büyük desteğini alan İlayda Akdoğan oyunculukta olduğu gibi okul hayatında da oldukça başarılı olmuştur ve Üniversite’de istediği bölümü kazanmak için kendini şartlandırmıştır ve her zaman çalışkan bir kişiliğe sahip olmuştur.

İlayda akdoğan özel

İlayda Akdoğan,1.70 boyundadır, yaşına oranla oldukça uzun bir boyu olan İlayda düzgün fiziğiyle de dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır.

Uzun düz saçlarıyla ve kahverengi gözleriyle doğal bir görünüme sahiptir. Genç oyuncu spor yapmayı ve yüzmeyi çok sevmektedir.

Özel zevkleri arasında doğa yürüyüşü gelmektedir, yaşı gereği hala ailesiyle birlikte yaşayan İlayda Akdoğan ses tonu ve sempatikliğiyle de dikkat çekmektedir.

İlayda Akdoğan yengeç burcudur ve burcunun bütün özelliklerini taşımaktadır, oldukça düzenli ve titiz olan genç ve güzel oyuncunun rol arkadaşlarıyla da her zaman arası iyi olmuştur.

Zamanda çok daha başarılı olacağına inanılan genç oyuncu, ileriye yönelik eğitimini ailesinin desteğiyle almaya başlamış ve hayallerinin bir kısmını gerçekleştirmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.