Netteki Blog

ilay Tiryaki Kimdir Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Yeliz

28.02.2023
467
ilay Tiryaki Kimdir Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Yeliz

İlay Tiryaki Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Yeliz… Dizide Yeliz isimli bir kızı oynayan, İlay Tiryaki daha öncede oynağı dizelerdeki rolü ile beğeni kazanan bir oyuncudur. Ve canlandırdığı karakterler ile büyük beğeni toplamıştır ve toplamaya devam etmektedir.

İlay Tiryaki, Tiyatro bölümü mezunu olup, akrep burcudur. 18.11.1987 doğumlu olan oyuncu okulunu 2010 senesinde bitirmiştir. Oyuncunun, Can Belman ile güzel bir evliliği vardır.

İlay Tiryakinin Eşi Can Belman, özel bir şirkette yöneticilik yapmaktadır ve İlay Tiryaki ile 3 yıllık evlilerdir. Düğünlerine ünlü isimler katılarak, kameralara renkli sahneler yansımıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisinin Yeliz’i Kimdir?

Ankaralı olan İlay Tiryaki,2008 senesinde, Unutma Beni dizi ile ilk oyunculuğunu gerçekleştirmiş olup, Bizim Evin Halleri dizisi ve Deniz Yıldızı dizisinde oynadığı oyunculuğun, ardından da Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ile kariyer basamaklarını tırmanmaya başlamıştır.

İlay Tiryaki, kahve gözleri ve 1.80metrelik boyu ile ekranların tozunu attıracağına benziyor. İlay Tiryaki, düzgün fiziği ile ekranlara yakışıyor. İlay Tiryaki, oyunculukta geleceği parlak oyuncular arasında yer almaktadır.

Yorumlar
  1. Gülderen dedi ki:

    İsmi ilayda değil ilay dır üç yıl değil iki yıllık evlilikten sonra ayrılmıştır.