Netteki Blog

İçerde Minik Seyithan Özdemir Kimdir?

28.02.2023
306
İçerde Minik Seyithan Özdemir Kimdir?

Son dönemlerin favori dizisi içerde, konusu kadar oyuncuları da dikkat çekiyor. Sinema sektörünün değerli ve usta oyuncuları kadar minik karakterini canlandıran Seyithan Özdemir’in aslında kim olduğu merak konusu.

Seyithan Özdemir Kimdir?

Muş doğumlu Seyithan Özdemir son altı yıldır İstanbul’da yaşamaktadır. Çiftçi bir ailenin en küçük çocuklarından biridir.

Seyithan Özdemir 8 kardeştir. Çalışmak için İstanbul’u tercih eden Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde güvenlik olarak, belirli günlerde ünlü iş adamların, sanatçıların yakın korumalığını yapmaktadır. Seyithan’ın oyunculuk kariyeri tamamen bir tesadüf ile başlamıştır.

Yönetmen Tolga Kara çelik Patronunu arayıp dizi için esmer uzun boylu biri istemiş, Patronu Seyithan’ı uygun görünce yönetmen ile bir araya getirmiştir.

Aslında oyunculuk hayatı, daha önceleri cast ajanslarının aracılığı ile birçok dizide bir bölümlük roller üstlenmiştir.

Oyunculuk kariyerinde oldukça yeni olan Seyithan oynadığı dizilerde heyecanını, içerde dizisi çekimlerinde de dile getirmiştir.

Bu dizide ki rolünde avantajlı olduğunu dile getirmiştir. İçerde dizisinde ki rolünde fazla konuşmaması bu heyecanını bastırmada en büyük etken olduğu görülmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.