Netteki Blog

içerde Jenerik Müzikleri

28.02.2023
646
içerde Jenerik Müzikleri

İçerde dizisi bu sene vizyona giren Türk halkı ve gençler tarafından çok sevilen ve reyting rekorlarını alt üst eden bir dizidir. Bu dizi Show TV’de Her pazartesi Saat 20:00 da başlamaktadır. İçerde dizisinin senaryosu yanında jenerik müzikleri de insanları diziye bağlamaktadır.

Bu müzikleri Toygar ışıklının yapıldığı bilinmektedir. Elbette diğer sanatçılardan alınan müzikler de kullanılıyor ama düzenlemesini Toygar ışıklı yapmaktadır.

İçerde Jenerik müzikleri

Dizinin en önemli zamanlarında ve aksiyon olacağı zamanlar, soundtrack parçası çalmaktadır. Eski zamanlardan kesitlerin sunulduğu zamanlarda ise intikam oyunu adlı jenerik müzik devreye girmektedir.

Eski ailesi zamanlarının anlatıldığı kesitlerde ise Hatıralar adlı jenerik müziği çıkmaktadır.

Dizide bazı zamanlar olmaktadır ve bu zamanlarda dizi karakterleri hüzünlenmektedir ya da istemedikleri ve çok sevdikleri birilerini kaybettikleri zamanda çalan jenerik müzik ise de Hüzün adlı jenerik müzik devreye girmektedir.

Bu dizide en sevilen müzik olmaktadır. İçerde dizisinin başrolü olan Sarp karakteri, intikam almak için plan yaptığı ve bu planı harekete geçireceği zaman, İntikam Yemini adlı jenerik müzik çalınmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.