Netteki Blog

içerde Dizisi Nerede Çekiliyor

28.02.2023
1.401
içerde Dizisi Nerede Çekiliyor

Bu sezon yayın hayatına yeni başlayan ve yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesi yaratmayı başararak İçerde dizisi, sağlam oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli başta olmak üzere Çetin Tekindor gibi usta oyunculara da sahip olan dizi, ünlü bir Hollywood yapımı olan Köstebek filminden esinlenerek uyarlanmıştır.

Filmin Geçtiği Mekânlar

Filmin çekimleri başlanmadan önce Kapadokya’ya bir film seti kurulmuş ve herkes tarafından dizinin burada çekileceği öne sürülmüştü.

Ancak dizi, yayın hayatına girdikten sonra mekanlar daha da netleşmeye başladı. Dizi şuan için İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilmektedir.

Özellikle Avrupa Yakası’nda çekilen dizinin en önemli mekânı ise Karaköy’dür. Polisiye diziler için oldukça önemli mekânlara sahip olan Karaköy, şuan için dizinin en yoğunluklu olarak geçtiği mekanlar arasında.

Yeni ismi Galata olan semt, İstanbul’un en tarihi semtlerinden birisidir. Bu açıdan bakıldığı zaman içerisinde çok sayıda eski yapıların bulunduğu semt, dizinin konusuna da oldukça uygun bir mekan olarak göze çarpıyor.

Bunun haricinde dizinin sıklıkla geçtiği mekanlardan birisi de Beyoğlu ilçesine bağlı Hasköy’dür.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.