Netteki Blog

Hoşunuza gidecek Kolay saç örnekleri

28.02.2023
363
Hoşunuza gidecek Kolay saç örnekleri

Kolaylıkla yapılabilecek saç modelleri size zamandan tasarruf sağlar ve daha şık olmanızı sağlar.

1. Balerin topuzu: Saçlar arkadan toplanır ve lastik tokanın etrafından yuvarlak olacak şekilde sarılır. Daha sonra sarılan bu saçların açılıp dağılmaması için tel tokalar ile etrafından sabitlenir. İsteğe göre saç spreyi sıkılarak topuzun daha şık ve sağlam kalması sağlanır.

2. Çift örgü: Saçlar arkadan ikiye ayrın. Ayırdığınız sağ tarafınızdaki saçları sol tarafınıza meil yaparak örün ve ensenizden tel toka ile sabitleyin. Diğer saç tutamını da aynı şekilde örerek sabitleyin. Oldukça basit ama şık bir model olacaktır.

3.Doğal kıvrımlar: Öncelikle saçlar küçük lastik tokalarla kıvrılarak geceden toplanır. Küçük tutamlar halinde kıvrılırsa saçlar daha kıvrımlı olur. Bu şeklinde gece yatılır. Ve sabah saçlardaki lastikler çıkarılarak saç açıkta bırakılır. Biraz karışık görünen saçları el ile şekil verilir ve saç spreyi ile sabitlenir.

4. Klasik görünüm: Saçların ön kısmından bir tutam ayrılır ve kulak arkasına atılır. Önemli olan görünüm saçın alından geçerek kaş hizasına kadar düşmesidir. Ardından geri kalan saç ensede kısmında çok gevşek şekilde toplanır. Saç uç kısmından tutularak tokanın diğer tarafından geçirilir.


DİĞER KOLAY SAÇ ÖRNEKLERİNİ SİZLER İÇİN DERLEDİM. GÖRSELLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.