Netteki Blog

Haziran Ayı Hangi Burç

28.02.2023
265
Haziran Ayı Hangi Burç

Haziran ayında doğanlar 01 Haziran’dan 21 Haziran’da içinde olmak üzere İkizler burcudur. 22 Haziran’dan 30 Haziran tarihine kadar olan günlerde doğanlar da burç Yengeç olarak değişim gösterir.

Genel özellikleri birbirinden farklı iki burcun birbirinden ayrılan yönleriyle dikkat çeker.

İkizler Burcu Özellikleri

Kişilikleri gereği her işe yatkınlığıyla tanınırlar. Çift karakter taşıyan kişiliğe sahiptirler. Olaylar karşısında çabuk düşünürler ve çabuk harekete geçerler.

Onların ikizler olması bir an neşeli bir an da mutsuz olabilirler onların ikizler olduğunu bilmeyenler anlamakta zorluk çekerler.

Konuşmak ve öğrenmek sanatında üstlerine yoktur. Akıl ve zekaları hayranlık uyandıran burç yargı gücü ve mantık, gerçekleri kavramakta sıkıntı geçmezler.

Yeni fikirlere oluşumlara yatkın olan burç tam bir seyahat insanıdır. Hırsı ve elinden iş gelen yeteneğiyle bilinirler. Eleştirmekten yılmazlar, yetenekli ve nazik yaradılışa sahiptirler.

Çevresine yardım etmek konusunda üstlerine yoktur, akrabalara değil arkadaşlarına karşı bu yönlerini kullanırlar.

İlgi odağı olmayı severler, yanında kendini çok iyi hisseden insanlarla dostluk kurmayı severler. Kişilikleriyle, yaşam tarzlarıyla, cazibeleriyle dikkat çekerler.

Yengeç Burcu Özellikleri

Çelişkili yapıya sahip olan yengeç burcu gülmeyi sever, mizah duyguları güçlüdür ve sempatik, yardımseverdir. Arkadaş canlısı yapılarıyla yoldaştırlar.

Melankolik ruh haline sahiptirler, duygusallık en belirgin özelikleridir. Mantıklarıyla değil sezgileriyle hareket ederler.

Sakin ruhlu, yumuşak ve duyarlı davranışlar sergilerler. Ay tarafından yönetilen burcun aşırı güven meyli ortaya çıkar. Ağzı sıkı olan yengeçler iş yaşamında sorun yaşayabilir.

Sevgi ile yönetilmeyi severler ve yengeç burcunun yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Dostlarına ilgi duyduğu kadar aynı zamanda ilgi de beklerler.

İş ilişkilerinde arkadaş canlısıdırlar, huysuzluk ve güvensizlik en büyük tehlikeleri olduğu için bu konuda dikkatli olmalıdırlar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.