Netteki Blog

Hazar Ergüçlü Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Cansu

28.02.2023
275
Hazar Ergüçlü Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Cansu

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuştur. Şuanda 24 yaşında olan Hazar Ergüçlü Oğlak burcudur. 1.67 metre boyunda olan ünlü oyuncunun kilosu ise elli dörttür. Ekranlarda farklı yapımlarda karşımıza çıkan ünlü oyuncunun saç rengi ise hemen hemen hiç değişmemiştir ve siyahtır.

Siyah saçlarıyla ve siyah gözleriyle, güzelliği ile dikkat çeken oyuncu oyunculuk hayatına başlamadan önce Lefkoşa’da Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından gençler için kurulan tiyatro çalışmalarında yer almıştır.

Bu sayede tanıştığı yönetmen tarafından bir sinema filminde rol alarak profesyonelliğe adım atmıştır. 2011 yılından sonra ise çeşitli dizilerde rol alarak ekranlarda karşımıza çıkmıştır.

Hazar Ergüçlü Nerede Üniversite Okudu? 

Hazar Ergüçlü eğitimini İstanbul’da İstanbul Üniversitesi Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Annesi Neşe Ergüçlü ve babası Süleyman Ergüçlü ile birlikte Kıbrıs’ta yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir.

Henüz evlenmemiş olan ünlü oyuncu özel hayatı ile çok fazla gündeme gelmiyor. Bu nedenle sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak sosyal medya hesaplarını çok aktif kullanan Hazar Ergüçlü twitter ve instagramda bulunan kişisel hesaplarından takipçilerine paylaşım yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.