Netteki Blog

Hayat Şarkısı Dizisi Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün Kanalda

28.02.2023
460
Hayat Şarkısı Dizisi Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün Kanalda

Hayat Şarkısı Dizisinin Sırrı Ortaya Çıktı
Most Production tarafından hazırlanan Hayat Şarkısı dizisiünlü oyuncuları ile göz doldurmaktadır. Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan, Pelin Öztekin, Almila Bağrıaçık eşliğinde çekilen dizi ülkemizde hala uygulanan çocuk yaşta nişanlatılan çocukların ve ailelerinin hayatlarını konu alıyor.

28 Haziran Salı günü 21.bölüm ile sezon finali yapan dizinin yeni sezonda da ekranlarda olup olmayacağı meraklıları tarafından düzenli olarak takip edildi. Set ekibinin 2 aylık bir aradan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlaması ile birlikte 20 Eylül Salı günü yeniden ekranlara dönen dizi, önceden olduğu gibi Salı akşamları mı yayınlanacak bu netlik kazanmış bir bilgi değil.

Sezon Tanıtımları Heyecanla Beklenen Dizi
Hayat Şarkısı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor bilmeyen okuyucular için belirtelim Kanal D bu dizinin de çekim haklarını elinde bulunduruyor. Salı akşamları Hayat Şarkısı dizisi saat kaçta başlıyor öğrenmek isterseniz bunun cevabı da 20.00’dir.

Geçen haftanın kısa bir özeti ile başlayan dizi yeni bölüme yaklaşık olarak 20.45 civarında geçmektedir. 23.30’a kadar süren dizinin sonunda gelecek bölümün özetini seyretmek isteyenler ise uzunca bir reklam ile baş başa kalmak zorunda. Sevilen dizide yaşananlar her hafta izleyiciyi şaşırtırken diziye gösterilen ilginin temelinde de bu özellik yatmaktadır. Çocuk yaşlarda bilmeden nişanlanmış sayılan gençlerin günlük hayatta başlarına gelenleri konu alan dizi izlemeye değer.

hayat-sarkisi-oyunculari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.