Netteki Blog

Havlu Kenarı en güzel harika İğne Oyaları örnekleri

28.02.2023
274
Havlu Kenarı en güzel harika İğne Oyaları örnekleri

Havlu kenarları örnekleri çok güzel modelleri ile karşınızda. Bir çok genç kızımız artık günümüzde böylesine harika örnekler örebiliyorlar. İğne oyalı, Türk dantelli havlu kenarları göz kamaştırıyor.

İğne oyalı havlu kenarlarının günümüzde bir çok modeli ve örneği bulunmaktadır. Bunlar arasında çiçekli, orkideli ve zürafalı olan tasarımlar başı çekmektedir. Video izleme sitelerinden bahsetmiş olduğum model ve örneklerin yapılışını öğrenebilirsiniz. Şimdi size havlu kenarı ile ilgili birkaç püf nokta ve yöntem vereceğim.

Şık ve farklı havlu kenarı nasıl yapılır?

İğne oyası denildiği zaman akla bir çok model ve farklı tasarımlar gelmektedir. Onun bu özelliklerinden yararlanarak çok şık ve değişik havlu kenarı örneklerini zorlanmadan büyük bir keyifle örebilirsiniz.

İlk önce sade ve beyaz renkli bir havlu kenarınız olsun

Ardından renkli iğne oyası iplerinizi temin edin

Havlu kenarı için zürafa örneğini yapalım ve zürafa modelini on kere üst üste işleyelim.

Renkli iplerle her katını farklı yapalım ve üç kısımlara bağlayarak değişik bir görünüm elde edelim. En sonunda makas yardımı ile keselim. Bu işlemlerin aynılarını havlumuzun karşı ucuna uygulayalım. Renkli ipleri bol kullanırsanız, çok değişik ve göze hitap eden bir havlu kenarı ortaya çıkacaktır.

Daha çok kolay örnekleri tercih edin. İlk başlarda zor olan modellere başlarsanız, bu işten soğuyabilirsiniz.  Basit havlu kenarları sizlere daha fazla ilham verecek ve bu işi severek yapmaya başlayacaksınız.

cok-guzel-havlu-kenari degisik-havlu-kenari farkli-havlu-kenari havlu-kenari-islemeleri havlu-kenari-resimleri havlu-kenari-sade havlu-kenari-cesitleri havlu-kenari-dantel-modelleri havlu-kenari-danteli havlu-kenari-dantelleri havlu-kenari-igne-oyasi-modelleri havlu-kenari-igne-oyasi havlu-kenari-islemeleri havlu-kenari-modeli havlu-kenari-modelleri-ve-cesitleri havlu-kenari-ornegi havlu-kenarlari igne-oyali-havlu-kenari pembe-beyaz-havlu-kenari renkli-havlu-kenari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.