Netteki Blog

Hangi burç hangi burçla iyi anlaşır? Kısaca Analiz!

28.02.2023
444
Hangi burç hangi burçla iyi anlaşır? Kısaca Analiz!

Günümüzde burçlar kişiler tarafından sürekli şekilde takip edilip günlük hayatlarına devam etmektedirler. Bireyler özellikle günlük burç yorumlarını, haftalık burç yorumlarını, aylık burç yorumlarını ve yıllık burç yorumlarını merakla takip etmektedirler. Özellikle bireylerin merakla ilgilendikleri diğer bir konu

Hangi Burç Hangi Burçla İyi Anlaşır?

Koç Burcu: Aslan ve yay burçları ile arası çok iyidir. Boğa, ikizler, kova ve balık burçları ile arası iyidir. Yengeç, terazi, oğlak burçları ile arası kötüdür. Akrep ve başak burçları ile arası ne iyi nede kötüdür.

Boğa Burcu: Oğlak ve Başak burçları ile arası çok iyidir. Koç, balık, yengeç ve ikizler burcu ile arası iyidir. Akrep, aslan ve kova burçları ile arası kötüdür. Yay ve terazi burçları ile arası ne iyi nede kötüdür.

İkizler Burcu: Kova ve terazi burcu ile arası çok iyi olmakla beraber aslan, koç, yengeç ve boğa burçları ile arası iyidir. Başak ve yay burcu ile arası kötüdür. Akrep, oğlak ve balık burçları ile arası ne iyi nede kötüdür.

Yengeç Burcu: Akrep ve balık burcu ile arası çok iyidir. Başak, boğa, ikizler ve aslan burçları ile arası iyidir. Terazi, oğlak ve koç burçları ile arası kötüdür. Yay ve kova burcu ile arası ne iyi nede kötüdür.

Aslan Burcu: Koç ve yay burçları ile arası çok iyidir. Başak, terazi, ikizler ve yengeç burçları ile arası iyidir. Kova, boğa ve akrep burçları ile arası kötüdür.

Başak Burcu: Boğa ve oğlak burçları ile arası çok iyidir. Balık ve yengeç burçları ile arası çok iyi olmakla birlikte kova, aslan ve boğa burcu ile arası kötüdür.

Terazi Burcu: Başak ve boğa burçları ile arası çok iyidir. Yengeç ve terazi burçları ile arası kötüdür.

Akrep Burcu: Balık ve yengeç burçları ile çok iyi geçinen bu burç aslan, kova ve boğa burçları ile iyi geçinememektedir.

Yay Burcu: Koç ve aslan burçları ile arası iyi olan yay burcu yengeç ve boğa burçları ile arası kötüdür.

Oğlak Burcu: Boğa ve başak burçları ile arası çok iyidir. Yengeç, terazi ve koç burcu ile arası iyidir.

Kova Burcu: Yay, oğlak, balık ve koç burcu ile arası iyidir. Boğa, aslan ve akrep burçları ile arası kötüdür.

Balık Burcu: Yengeç ve akrep burçları ile arası iyidir. Başak, ikizler ve yay burçları ile arası kötüdür.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.