Netteki Blog

Hakkı Ergök Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Metin

28.02.2023
436
Hakkı Ergök Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Metin

Dizide Metin isimli birini oynayan Hakkı Ergök, müthiş oyunculuğu ve yaşına rağmen ki yakışıklılığını rolüne yansıtmayı başaran oyunculardandır. 12 senelik Hatice Aslan ile olan evliliğini bitiren, tiyatrocunun bu evlilikten bir oğlu vardır. 56 yaşında olan yakışıklı oyuncu, Kastamonu doğumlu ve aslan burcu olup, konservatuar mezunudur. Birçok ödüle sahiptir.

Yüksek Sosyete Dizisi Oyuncusu Hakkı Ergök ve Oyunculuğu Hakkında

Tiyatrocu ve oyuncu olarak kariyerine devam eden Hakkı Ergök, devlet tiyatrocularındandır ve otuz altı tiyatro oyununda yer almıştır.

Aynı zamanda birçok dizide ve filmde, ekranlarda izleyicisiyle buluşmuştur ve buluşmaya devam etmektedir.

Ayrıca dizi ve filmlerde karakter seslendirmesi yapmıştır. Uzun süredir, Kral TV müzik ödülleri yazarlığı yapmaktadır. 1999 senesinde Star TV Güzellik yarışmasının yazarlığını yapmıştır. Birçok şiiri mevcuttur.

Yakışıklı oyuncunun sağlam duruşu, herkese örnek olması gerekiyor. Kariyerin de ilerleyişi ve çabası gerçekten, takdir edilesi bir durumdur.

Aldığı ödüller ve yaptığı işler ile tecrübesini konuşturuyor. Böylece mesleğine olan saygısını ve azmini herkese gösteriyor. Örnek tiyatroculardan olma unvanını elinden, bırakmayacağının bir kanıtıdır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.