Netteki Blog

Hakan Salınmış Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Eşref

28.02.2023
297
Hakan Salınmış Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Eşref

Son zamanlarda en çok konuşulan dizlerden biriside Vatanım Sensin dizisidir. Ünlü tiyatrocuların yer aldığı dizide sessizce oyunculuğunu konuşturan Eşref karakteriyle ünlü oyuncu Hakan Salınmış. Hakan Salınmış 1964 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş.

1.70 boyunda olan Hakan Salınmış Koç burcu. İlk olarak Altındağ belediye tiyatrosunda sahneyle buluşan deneyimli oyuncu birçok büyük oyunda ve televizyon projesinde yer aldıktan sonra Vatanım Sensin dizisinde Eşref karakterine can vererek sevenleriyle buluştu.

Vatanım Sensiz Dizisinde Eşref kimdir?

Kurtuluş savaşı dönemini konu alan dizide bir baskın sırasında Cevdet komutan( Halit Ergenç) yaralanır. Ölümden onu Eşref Paşa kurtarır ve yıllar sonra bir yunan subayı olarak Cevdet geri gelir. Aslında gerçek çok farklıdır.

Cevdet komutan kurtuluş savaşı için mücadele veren bir Türk subayıdır ve ona bu görevi Eşref Paşa vermiştir.

Eşref karakteri de Kurtuluş Savaşında mücadele veren üst rütbeli komutanlardandır. Cevdet karakterine yol gösterirken bir yandan da ulusal mücadeleyi yönlendirenler arasındadır.

Eşref Oyunculuğu ile Cevdet karakterine can veren Hakan Salınmış çıkardığı oyunculukla herkesin beğenisini kazanmış diziye bambaşka bir renk katmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.