Netteki Blog

Gta 4 Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü Ve Yöntemleri

28.02.2023
1.181
Gta 4 Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü Ve Yöntemleri

Son dönemde popüler olan ve herkes tarafından ilgiyle oynanan video oyunu Grand Theft Auto olarak tanımlanan ve Gta 4 olarak bilinen oyun zaman zaman erişime kapanır. Video oyunu Gta MS-DOS, Windows ve Playstationlara uyumlu olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Kişilere verilen görevlerin tamamlanması, bir sonraki levele geçişi sağlamasından dolayı oyunda devamlılık süreci oldukça önemlidir. Yani bir sonraki aşamaya geçebilmeniz için, kesintisiz olarak oyunda istenenleri yerine getirmeniz gereklidir.

Bu sebeple kesintilerin olması durumunda müdavimleri birçok yöntem deneyerek, oyuna tekrar kaldığı yerden devam eder.

Denenen ve tavsiye edilen yöntemler arasında yer alan süreçte, yapmanız gerekenler açık ve detaylı şekilde ifade edilmiştir.

İlk olarak oyunun yer aldığı ve genellikle c diskinde bulunan dizini takip ederek ilerlemeniz gereklidir.

C diskinde de bulamadığınızda arama yaparak, bağlı bulunduğu bölüme erişim sağlayabilirsiniz. Ardından ise launchgta kısmına sağ tıklayarak, seçenekler arasında bulunan özellikleri bölümüne geçiş yapabilirsiniz.

Özellikler bölümüne geçiş yaptığınızda ise, uyumluluk kısmından xp kısmına gelerek, üzerinde uygula demeniz ve okeylemeniz gereklidir.

Bu aşamaların ardından ise, tekrar bilgisayarınızda yer alan denetim masasına giriş yapmanız ve daha sonra sistem bölümüne girmeniz lazımdır.

Son olarak ise gelişmiş sistem ayarları kısmına, ardından performans bölümünde bulunan ayarlar kısmına gelmelisiniz.

En son aşama da ise veri yürütme bölümünden oyunun uygulanmasını onaylamanız oldukça önemlidir. Çünkü son aşamada yapılan seçenekleri tercih etmemeniz durumunda, daha önceden yapmış olduğunuz tüm işlemler sıfırlanır ve oyun çalışmaz.

Ayrıca bu işlemlere rağmen oyun açılmadıysa, oyunun ayrıntılarını kontrol etmelisiniz. Eğer programı rip şeklinde yüklediyseniz, tekrar silmeniz ve rip olmayan şekliyle yüklemeniz gereklidir.

Bunlara ek olarak ise Türkçe uygulamasını da indirerek, oyunun aşamalarını daha kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

DİĞER YÖNTEMLER:

– Social club yüklümeyi unutmayınız

– Anti virüs programını devre dışı bırakınız

– Son olarak; oyunu silin ve baştan yükleyin. Ardından 1.07 patch yüklemeyi unutmayınız

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.