Netteki Blog

Evleneceksen gel programına seyirci olarak nasıl gidilir

28.02.2023
276
Evleneceksen gel programına seyirci olarak nasıl gidilir

Televizyon sektörünün gelişmesi sonucunda ortaya çıkan yeni mesleklerden bir tanesi de profesyonel seyirciliktir. Çeşitli programlarda seyirci olarak yer alarak para kazanmak isteyen kişilerin programların resmi sosyal medya hesaplarına mesaj atması gerekiyor.

Bunun ardından mesaj atan ve iletişim bilgilerini paylaşan adaylar arasında seyirci olmaya en uygun olanlar seçiliyor.

Seyirci olabilmek için programların seyirci koordinatörlüğünü yapan ekiplerin kıstas olarak aldığı bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

Öncelikle paylaştığınız kişisel bilgilerin yanlış olmaması gerekiyor. Kişiliğinizin aşırı uç taraflarının bulunmaması da koordinatörler açısından önemli bir kıstas.

SEYİRCİ OLARAK GİTMEK İÇİN BAŞVURU VE BİLGİ SAYFASI: https://www.facebook.com/evleneceksengel)

AYRICA 0212 451 71 71 NOLU TELEFON NUMARASINI ARAYABİLİRSİNİZ

Ücretli Çalışmak Mümkün

Katılacağınız programa ve programın yayınlandığı kanala göre alacağınız ücret miktarı farklı olabilir. Ancak, seyirci olarak katılacağınız her program için belirli bir ücret alabilirsiniz.

Bu ücreti öğrendiğinizde herhangi bir şekilde başka insanlarla paylaşmamanız gerekiyor. Her program için aranan seyirci profilinin farklı olabileceğini de aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

Aranan profile uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, başvuru yapmalısınız. İstenen özellikleri sağlamanız halinde koordinatörler sizinle iletişime geçiyor.

Böylece, programın yayın saatini ve yerini öğrenerek o gün hazır bulunma şansını yakalıyorsunuz. Ücretinizin ödenme şekli de programdan programa değişebilir.

Programın bitiminden sonra ya da başlamasından önce ücretlerin ödenmesi mümkün olabilir. Yayın için gittiğiniz yerde bulunan koordinatörlerle iletişime geçerek bu tür detayları öğrenebilirsiniz.

Böylece, haftada birkaç farklı programa katılarak ek gelir elde edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen gerekli sitelerde iletişim bilgilerinizi paylaşın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.