Netteki Blog

evleneceksen gel başvuru formu doldur ve bilgilerini gönder

28.02.2023
1.592
evleneceksen gel başvuru formu doldur ve bilgilerini gönder

Evleneceksen gel evlilik programına katılmak için ilk öncelikle bilgi formunu doldurmanız gerekmektedir. Bunun haricinde facebook sayfasından yada telefonla arayarak programa katılmak için talepte bulunabilirsiniz.

Geçen sene STAR TV ekranlarında yayınlanan evleneceksen gel programı, bu sezon SHOW TV ekranlarına transfer olmuştur. Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan yapmaktadır.

İzdivaç programları arasında en çok sevilen ve tercih edilenler arasında yer almaktadır. Yeni sezonda yine bildiğimiz yüzler ekranda olurken yepyeni gelin adaylarını ve damat adaylarını görmekteyiz. Program hafta için 15:00′ da yayınlanmaktadır ve ekranlara gelmektedir.
Kendisine güvenen beyler ve bayanlar yarışmaya katılabilirler. Birbirinden güzel ve yakışıklı adaylar arasında neden sizde olmayasınız? Seda Sayan ve Uğur Arslan sunumu ile ekranlara gelen evleneceksen gel adlı evlilik programına sizlerde internet üzerinden yada telefonla ulaşarak başvuru talebinde bulunabilirsiniz.
EVLENECEKSEN GEL’E NASIL KATILABİLİRİM TELEFON NUMARALARI VE ADRESLERİ:
TEL: 0212 540 05 05
İNTERNET BAŞVURU FORMU: https://www.facebook.com/evleneceksengel
Yukarıda belirtilen adreslerden sizlerde programa katılabilirsiniz. İlk önce aramalı ve talepte bulunmalısınız. Bazen yoğunluk olabilmektedir. Program milyonlar tarafından izlendiği için işiniz biraz zor olabilir şansınıza ve kendinize güvenebiliyorsanız haydi buyurun deneyin. Soru ve görüşlerinizi buradan bizlere bildirebilirsiniz.

evleneceksen-gel-oguz

 

Yorumlar
  1. MURAT dedi ki:

    Selam adım Murat ciddi merhametli vicdanlı ne istedigini bilen icinde Allah korkusu olan gercekten evlilik düşünen bayanları aramasını bekliyorum Allah askina vakit gecirmek yada muhabbet yapmak icin aramayın allah askına ben sadece yuva kurmak isteyen aile özlemi ceken bayanların aramasını istiyorum ömrümüz bitmeden sıcak bir yuva kurmak tek hayalim saygılarımla Allaha emanet olun…