Netteki Blog

Evde Sünnet Şekeri Hazırlama

28.02.2023
371
Evde Sünnet Şekeri Hazırlama

Dekoratif işlerde ve hediyelik eşyalarda olduğu gibi sünnet şekerlerinde de sanatsal yanı ağır basan kişilerin sergilediği performans her daim insanları cezbedecektir.

Her türlü ve çeşit çeşit olan tasarımlar ilgi çekici işler ortaya koymaya da olanak sağlıyor. Küçük oğlunuzun sünnet düğününde sizler de kendi ellerinizle birbirinden çeşit şekerlemeler ve sünnet şekerleri hazırlayabilirsiniz.

Çeşit çeşit renkte ve desende olan kumaşlardan hazırlanan lavanta keseleri, farklı renk ve kumaş çeşitliliğiyle hazırlanan puset şekerler, çeşitli temalı isimli şekerler, gülen yüzlü anahtarlıklar, taçlı magnetler ve daha bir sürü modeller hem hazırlaması kolay hem de oldukça sevimliler.

Sünnet şekerleri yapmak için yapımında ve süslemesinde kullanabileceğiniz yapım ve süs malzemelerini birçok yerden temin edebilirsiniz.

Öncelikle karar vermeniz gerek şey nasıl bir model yapacağınızdır. Modele karar verdikten sonra tüller, çiçekler, şeker kapları, keseler, kurdelalar ve daha birçok malzemeyi temin edebilirsiniz.

Hem ekonomik hem de ucuza imal edebileceğiniz bu şekerleri, sizlere yardım edecek sevdikleriniz varsa çok daha çabuk hazırlamanız da mümkün olacaktır.

Evde sünnet şekeri hazırlama, hem kendi çocuğunuz için hem de ek gelir elde etmek adına harika bir fikir olabilir. Sünnet şekeri üretim malzemelerini sınıflandıracak olursak 3 bölüme ayırabiliriz.

Bunlar; ana obje, üretim aletleri ve yardımcı malzemelerdir. Ana obje; sünnet şekerinde ön planda tutulan malzemedir.

Tıpkı bir filmdeki başrol oyuncusu gibi. Bütün yardımcı malzemeler ana objeyi ön planda ve daha güzel göstermek için kullanılır.

Üretim aletleri; yapıştırmalar için silikon tabancası ve makas gibi kullanılan aletlerdir. Yardımcı malzemeler ise; tüller, mıknatıslar, kurdelalar ve süs aksesuarlarıdır.

Minik oğlunuzun böylesine güzel bir gününü, hatıra olarak dağıtabileceğiniz sünnet şekerleriyle unutulmaz kılabilirsiniz. Bir de kendi ellerinizle yapmak istiyorsanız klasik şekerler yerine çok daha özel şekerler hazırlayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.