Netteki Blog

Evde Mandal Montajı İşi Nasıl Yapılır?

28.02.2023
323
Evde Mandal Montajı İşi Nasıl Yapılır?

Mandal montajlama işi özellikle son zamanlarda evde yapılan ve oldukça rağbet gören işlerin başında gelmektedir. Mandal montajı işinde öndelikle parçalar halinde bulunan mandalları bir araya getirmek sonrasında ise size söylenen adetlerle torbalara doldurulması ve ilgili firmaya teslim edilmesi gerekmektedir.

Mandal Montajı Nasıl Yapılmaktadır?

Mandal montajı yapabilmek için öncelikli olarak bu işi yapan firmalarla internet üzerinden bağlantıya geçilmesi gerekmektedir.

Sonrasında ise şirket sahipleri evinize kadar size torbalar içerisinde montajlanacak parçaları gönderiyorlar.

Bundan sonra yapılacak iş ise tek tek bütün parçaları elimizde bulunan örneğe istinaden birleştirmek ve belirlenen adetler çerçevesinde torbalara doldurarak geri teslimini sağlamak.

Montajı yapılacak olan mandallar plastikten, metalden ve demirden veya ahşaptan meydana gelmektedir ve hepsinin de montajlama şekli birbiri ile aynıdır ve sadece bize verilen parçaların bir araya getirilmesinden ibarettir.

Oldukça kolay ve yapımı son derece basit olan bu iş genel olarak 1 kilo yada isteğinize göre daha fazla kilolarda montajlanmak üzere tarafınıza verilmekte ve sonrasında ücretlendirme ise yine kilo bazında değerlendirilerek yapılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.