Netteki Blog

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz esra’nın harika gelinlik modeli

28.02.2023
298
eşkiya dünyaya hükümdar olmaz esra’nın harika gelinlik modeli

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin güzeller güzeli Esra’sı (Sevcan Yaşar), geçtiğimiz bölümlerde yine nefes kesti. Dizi de ki düğün sahnesinde giydiği gelinlik ile izleyenlere görsel şölen yaşatan Yaşar, oyunculuğu ile de göz doldurmakta.

Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz Esra Gelinlik Modeli

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ile ekranlara giriş yapan Sevcan Yaşar yani dizinin Esra’sı geçtiğimiz bölümde bir kuğu gibi karşımıza çıktı.

Uzun kollu, kolu ve yaka kısmı ince ince işleme motifli, derin sırt dekoltesi ile göz dolduran bir gelinlik içerisinde peri kızı gibi olan Yaşar, sade makyaj ve saç seçimi ile de tartışmasız güzelliğini ortaya koydu.

Bu tarz gelinlikler için öncelikle uzun bir boy ve boyun aynı zamanda da fit bir vücuda ihtiyaç vardır.

Gelinliğin sırt dekoltesi oldukça ölçülü aynı zamanda da bir o kadar cüretkârdır. İnce ince işlenen motifler ile hem sadeliği hem de şıklığı konuşturan tasarım, yeni gelin adayları için önemli ipuçları vermektedir.

Balık modeline benzeyen gelinliği taşıyabilmek için uzun boylu olmak gerektiği gibi Sevcan Yaşar kadar da zarif olmak gereklidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Esra gelinlik modeli için olumlu yönde gelen eleştiriler, gelinlik modasına da yeni bir soluk getirmiştir.

Uzun duvağı ile zarif boynunu gözler önüne çıkaran Yaşar, boyunun avantajını kullanarak doğru bir karar vermiş ve vücuduna çok uygun bir gelinlik ile ekranlara çıkmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.