Netteki Blog

Erkek Bebek Doğurmak İçin Neler Yemeliyiz?

28.02.2023
279
Erkek Bebek Doğurmak İçin Neler Yemeliyiz?

ERKEK BEBEK OLMA OLASILIĞINI YÜKSELTEN YİYECEKLER!
Doğacak bebeklerimizin cinsiyetine karar verme şansı şu an için tıp dünyasının içinde bulunmuyor. Ama yapılan araştırmalar gösteriyor ki bazı yiyecekler erkek bebeğe sahip olma şansını yükseltebilir.

Belirli başlı yiyecekleri tüketen anne ve baba adayları erkek bir bebeğe sahip olma şansını bir nebze olsun yükseltmiş olur.

1. Muz

Oxford Üniversitesinin yaptığı bir araştırmada düzenli olarak muz tüketen kadınları incelemiş. Tüketmeyenlere kıyasla %56 daha fazla erkek çocuk doğurdukları ortaya çıkmış.

Anne adayları hamile kalmadan önce ve sonrasında günde en az iki adet muz tüketerek vücudunuzda ki potasyum oranını arttırabilir, aynı zamanda erkek çocuğa sahip olma oranını arttırabilirler.

2. Glikozlu Yiyecekler

Bilimsel olarak ispatlanan bir diğer besin içerisinde glikoz bulunduranlar. Patates gibi içerisinde glikoz bulunan besinler erkek çocuğa sahip olma şansını arttırmanın bir yoludur. Aynı zamanda kandaki glikoz dengesini de düzenler.

3. Su

Suyun içinde bulun pH, bebek cinsiyetini belirlemede önemli. Erkek bebek için 7 ph’ın üzerinde hazır sulardan içmek gerekiyor.

4. D Vitamini

Özellikle baba adaylarının bol tüketmesi gerekir. D vitamini spermlerin daha sağlıklı ve daha güçlü olmasında büyük bir etkendir.

Koyu yeşil sebzeler gibi içerisinde D vitamini barındıran besinleri tüketip günde sadece ellerinize bile vursa yarım saat güneşin altında kalarak şansını arttırabilirsiniz.

Bu besinler sadece erkek bebeğe sahip olma şansınızı arttırmanın bir yoludur. Kesin olacak gibi düşünmeyin ve kendinizi şartlamayın. Önemli olan sağlıklı olması.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.