Netteki Blog

Erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın? 5 maddede Açıklaması!

28.02.2023
323
Erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın?  5 maddede Açıklaması!

1- Tanıştığınız ilk günlerde sizden kaçarlar. Önce sizi görmek için kapıda, pencerede beklerler, sizle göz göze geldiği o kısacık andan sonra da bir bakmışsınız ortadan kaybolmuş.

2- Sizi arkadaşlarınız ile gördüklerinde selam vermeyebilirler. Sizin duygunuzdan emin olmayan bir erkek kolay kolay rengini belli etmeyebilir, tabi istisnalar hariç.

Bu hareketlerinin sebebi, dizinde duygularınızdan emin olmak istemeleri olabilir. Kendi duygularını açığa çıkartacak her davranıştan kaçınırlar.

Ufak tefek sohbetler, kaçamak bakışlar, gülüşler erkeğin duygularını iyice kuvvetlendirecek ve ona cesaret verecektir.

3- Artık yavaş yavaş duygularını diğer insanlar ile paylaşabilirler. Sizi beğendiğini kendisine ilan eden erkek için bu duyguları başkalarıyla paylaşma anı gelmiştir.

Hazır olun artık sizi, sizden daha çok düşünen ve herkesten her şeyden koruyacağını hissettirecek davranışlar sergileyen bir erkek göreceksiniz karşınızda.

4-Duygularını ifade etmemin bir diğer yolu da sık sık atılan mesajlardır. Yüzyüze konuşamayan erkekler, sosyal medyada kasıp kavururlar ortalığı. Her yazdığınız durum iletisini üzerine alır, her paylaştığınız resmi beğenir.

5- Artık sahiplenici davranışların zamanı gelmiştir. Bir erkek yolda karşıdan karşıya geçerken eğer elinizi tutuyor ya da belinize dokunup sizi yönlendiriyorsa, toplu taşımada rahat bir şekilde gidebilmeniz için size etten duvar örüyorsa, acıktığınızda yemek yemeniz için ısrar edip, üşüdüğünüzde ellerinizi ısıtıyorsa, anlamsız anlamsız sizi izleyip, fark ettiğinizi anladığınızda gözlerini kaçırıyorsa, evet sizden hoşlanıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.