Netteki Blog

Engin altan düzyatan saç modeli ( diriliş Ertuğrul )

28.02.2023
1.583
Engin altan düzyatan saç modeli ( diriliş Ertuğrul )

Ekranların yakışıklı ve genç oyuncusu Engin Altan Düzyatan, TRT’nin bir numaralı dizisi olan Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Ertuğrul rolü ile izleyici büyülemeye devam ediyor.

Engin Altan Düzyatan Ve Kullandığı Saç Modelleri

Başarılı ve yakışıklı oyuncu yer aldığı her yapımda farklı saç stilleri İLE hayranlarını etkilemeyi ve rolüne tam olarak girmeyi başarmıştır.

Kimi Aman şehirli bir genci, kimi zaman bir suçluyu, kimi zaman Osmanlı hanedanlığından ölümsüz bir karakteri kimi zaman çok aşık bir genci, kimi zaman genç, liseli bir basketbolcuyu canlandırmıştır.

Canlandırdığı her karakter ile bütünleşen Engin Altan Düzyatan son günlerde saç modeli ile oldukça dikkat çekmektedir.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterine can veren Engin Altan Düzyatan tarihi bir filmde oynamanın hakkını vermeye devam ediyor.

İzleyicileri büyüleyen genç ve yakışıklı oyuncu yıllar içerisinde farklı saç modelleri kullanmıştır. Kimi zaman doğal renginde, kimi yapımda kısa, başka bir yapımda üç numara denilebilecek kadar kısa, kimi zaman ise doğal renklerine yakın gölgeler ile ekranlarda boy gösteren ünlü ve başarılı oyuncu rol aldığı son dizide şaşırtmaya devam ediyor.

Kahverengi ve doğal renklerine yakın olan gölgeli saçlarına takılan, hikâyenin yaşandığı dönemin izlerini taşıyan örgü peruklar ile farklı bir stil yakalayan Engin Altan Düzyatan tüm beğenileri toplamayı başardı.

Karakteristiktik yüz hatalarını daha da karakteristiktik hale getiren bu saç modeli ile hayranlarını ekrana kilitlenmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.