Netteki Blog

En Ucuz Köpek Mamaları Ve Markaları

28.02.2023
225
En Ucuz Köpek Mamaları Ve Markaları

İnternet üzerinden de köpek mamalarına yönelik alışverişlerde bulunabilirsiniz. Ucuz olan ya da kampanyalı olanların takibinde bulunabilirsiniz. Gramlarına göre belirli dönemlerde kampanyalara yer veriliyor.

Sonucunda ise satın almak isteyenlerin daha avantajlı ücretlerden birkaç tane almaları söz konusudur. Ancak içeriklerine de göz atarak satın almak doğru olacaktır.

Alışagelen beslenme alışkanlıklarını göz önünde bulundurmalı ve köpeğinize uygun yapılarda mamalar tercih etmelisiniz. Bunun için yapıları ve fiyatlarına göre belirli markalar ise;

New Dog; Ucuz köpek mamaları arasında yerini alan isimlerden bir tanesidir. Etli ya da pirinçli olarak satışına yer veriliyor. Yine köpeğinizin yaşını ve cinsini de göz önünde bulundurarak satın almanız daha doğrudur.

Champion; Yine uygun fiyatları ile tercih edilen markalar arasındadır. İçerisinde etki ve pirinçlerin yer aldığını söylemek gerekiyor. 10 kg olarak satılanların fiyatları ise bir hayli düşüktür.

Milo; Hem kuzu hem de tavuk eti şeklinde seçeneklere sahiptir. Bunun yanı sıra pirinçli olanları da yer alıyor. Kimisinin konserve şekliyle de satışına yer verildiğini söylemeliyiz. Yine kilogram hesaplamalarına göre uygun bir fiyata sahiptir.

Diğer Ekonomik Köpek Mamaları

Kuzu eti ile olanların fiyatları biraz daha uygun oluyor. Bunlar arasında Kays Dog markasını da dile getirebiliriz. Kuzu etli olmasının yanı sıra pirinçli de olduğu görülüyor.

Pirinç hem köpeğin doyması hem de ishal gibi sorunlara yer verilmemesi adına faydalı olacaktır. Bunun için ucuz olmasının yanı sıra pirinçli olanların da tercih edildiği belirtmek gerekecektir.

Econature şeklinde ki markanın da fiyatları düşüktür. Yetişkin köpekler adına kuru mamaların üretilmesi sağlanıyor.

Son olarak çiftliklerde yetişen köpeklerin de ucuz mamalarından bahsetmek gerekiyor. Bunun için de Goody markası tercih ediliyor. Yüksek gramlardan satışına yer veriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.