Netteki Blog

En Ucuz Kedi Mamaları Listesi

28.02.2023
214
En Ucuz Kedi Mamaları Listesi

Kedinizin yaşı ve cinsine göre mama tercihlerinde bulunmanız önemlidir. Bunun için süregelen alışkanlıklarını da göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.

Şöyle ki önceden nasıl beslendiğini satın aldığınız yerden öğrenmeniz faydalı olacaktır. Buna göre beslenme alışkanlıklarında herhangi bir değişimin meydana gelmemesini sağlayacaksınız.

Öyle ki değişimlerden dolayı sindirim sorunlarının yaşanması söz konusudur. Sağlıksal herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmamak adına da dikkatli olmakta fayda var.

Bunun için de sizlere önereceğimiz mamaların içeriklerine de göz atmanız gerekiyor. Ekonomik olan bu kedi mamalarından bazıları ise;

• Goody; Kuru olarak satılan mamalar kapsamında yerini aldığını söylemek gerekiyor. Nitekim genel anlamda sindirim sorunu yaşamamak için de kuru mamalar tavsiye ediliyor. Yetişkin kedilerin tüketmeleri gereken mamalar arasında gösterildiğini de söylemeliyiz.

• Enjoy; Özellikle tavuklu versiyonlarının sık sık tercih edildiği açıktır. Kedilerin beğendikleri tatlardan birisi olduğunu da söylemeliyiz. Bunun yanı sıra gram hesaplamalarına nazaran ekonomik bir fiyatla piyasada yer aldığı biliniyor.

• Royal Canin; Bu markanın da fiyatları bir hayli düşüktür. Yavru kediler adına faydalı olan içeriklere sahiptir. Bunun için genel anlamda birkaç aylık kedilerin beslenmesinden kullanılması söz konusudur.

• New Cat; Yetişkin kediler adına önerilen mamalar arasındadır. Tavuklu versiyonlarından yana tercihte bulunabilirsiniz. Kuru olarak satışına yer veriliyor. Ve yine piyasada uygun bir fiyatla karşımıza çıkıyor.

Uygun Fiyatlara Kedi Mamaları

Yetişkin kedilerin daha çok kuru mamalar tükettikleri açıktır. Piyasada yer alan mamaların hem kuru oldukları hem de uygun fiyatlardan satıldıklarını göreceksiniz.

Bu anlamda Cat Chow markası ile de karşı karşıya kalacaksınız. Tavuklu ya da hindili versiyonları bulunuyor. Tercihte bulunurken de deneme yanılma yöntemlerine başvurabilirsiniz.

Kedinizin sevdiği ya da sağlıksal sorun yaşamadığı türlerinden devam edebilirsiniz. Yine fiyatlarının da bütçeyi zorlamayacağını göreceksiniz.

Golosi üzerinden de tercihte bulunmanız mümkün. Yavru kedilere yönelik faydalı içeriklere sahip mamalara yer veriliyor. Düzenli aralıklarla kampanyalarını ve hediyelerini de sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.