Netteki Blog

En Karizmatik Yakışıklı Ve Güzel Köpek Cinsleri

28.02.2023
2.877
En Karizmatik Yakışıklı Ve Güzel Köpek Cinsleri

Köpeğiniz olacak yakında! Yani aslında köpeğiniz hangisi biliyorsunuz çünkü siz istediğiniz köpeği cins ve de renk olarak çoktan mimlediniz. Sadece mağazaya uğraması kaldı geriye. O da ilk fırsata bakıyor işte. Köpeğinizle harika anlat yaşayacaksınız.

Birlikte yürüyüşe çıkacaksınız mesela! Ona sesleneceksiniz, onunla top oynayacaksınız, onu yıkayacaksınız ve aranızda harka bir bağ oluşacak zamanla. Peki, adı ne olacak? Ona seslenirken herkesin hayran kalacağı, çok farlı ve harika bir isim istiyorsunuz.

Ama bu isim ne olsun tam da bilemiyorsunuz? Ne olmalı ne olmalı? Karizmatik bir köpek ismini acaba uydursanız mı yoksa birinden mi sorsanız? Lütfen makaleyi okumaya devam edin. Aradığınız isimler galiba burada sizi bekliyor?

PİTBULL: En popüler köpek listesinde ilk sırada yer alır. Vahşi ve agresif bir yapısı vardır. Diğer köpek türlerine karşı oldukça agresiftir. Karizmatik ve havalı bir köpektir. Karizmatik köpek arayanlara tavsiyemizdir.

ROTTWEİLER: Bekçi ve aynı zamanda koruma köpeği olarak bilinir. Kökeni Almanya’dır. Ayrıca Rottweil Alman’yad bir kasaba ismidir. Bu köpek çok karizmatik ve yakışıklıdır. Bir çok erkek ünlü ve bilgisayar oyunlarında örneğin GTA 5’te rastlamışınızdır.

DOBERMAN: Oldukça yakışıklı ve aynı zamanda karizmatik bir köpektir. Atletik yapısı insanı kendisine hayran bırakmaktadır. Kökeni: Almanya’dır. İş köpeği olarak bilinir.

KANGAL: Ülkemizin Türkiye’nin medarı iftiharıdır. Adını ‘’Sivas’’ ilinden alır.  Sivas kangalı olarak bilinir.

İnanılmaz derecede güçlü, karizmatik ve heybetli bir yapısı vardır. Kurtlara bile kafa tutar. Dünyanın en güçlü köpeği olarak kabul edilir. Bekçi ve koruma köpeğidir.

ALMAN KURDU: Ülkemizde en çok sevilen ve tercih edilen köpeklerden birisidir. Kökeni Almanya’dır. Biz ona sadece kurt köpeği deriz. Alman kelimesini fazla kullanmayız. Alman çoban köpeğidir ve oldukça karizmatiktir.

DOGO : Ortalama 10 yıl kadar yaşayan bu köpek görünüş olarak biraz agresif olsa da aslında çok sevecen ve dost canlısı bir hayvandır. En karizmatik köpek bu diyebilirim.

SİBİRYA KURDU: Kutuplarda yaşayan soğuğa karşı inanılmaz dayanıklı, kızak çeken, geyikleri koruyan bir bekçi köpeğidir. Çok yakışıklı ve oldukça karizmatiktir. Bir diğer adı; Haksi ( Husky) olarak bilinir.

AKİTA: En büyük Japon bekçi köpeğidir. Güçlü, ağırbaşlı ve karizmatik bir köpektir.

BULL TERRİER: Birçok ırkın karşımı ile elde edilmiş adeta üretilmiş bir köpektir. İngiltere kökenidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.