Netteki Blog

En iyi Parfüm markaları ( Kadın için)

28.02.2023
333
En iyi Parfüm markaları ( Kadın için)

Nerdeyse tüm kadınların vazgeçemediği şeylerin başında parfüm gelmektedir. Her kadının kendisine has bir koku tercihi olmaktadır. Ekonomik durumu ne olursa olsun her bütçeye hitap eden oldukça iyi parfüm markaları var şuanda.

Bu listede özellikle birçok koku çeşidini ve markayı bir araya getiren Avon veya Orifllame gibi markaların parfümleri tercih edilebilir.

Bu vb. markalar geniş parfüm yelpazesiyle oldukça uygun fiyatlarla iyi sonuçlar vermektedir. Çiçek kokuları sevenler için Avon Wish Of Love iyi bir seçim olabilir.

En Ünlü Ve En iyi kadın parfüm markaları

1. Dior parfüm konusunda kesinlikle dünyaca ünlü bir marka birden fazla parfüm çeşidi bulunan Dior’un Hypnotic Posion orkide ve vanilyayı mükemmel bir araya getirerek birçok bayanın tercihleri arasında.

2. Rochas markası çıkardığı Rochas Desr Woman marka parfümüyle meyveli kokuları seven kadınlar için çok özel bir kokuya sahip.

3. Chanel belki de parfüm dünyasında en etkili isimlerden unutulmaz parfümü Chanel No:5 afrodizyak etkili çiçek kokuları ile sandal ağacını bir araya getirerek çekici kadınların tercih ettiği marka durumunda.

4. Dolce & Gabbana markasının ” the one desire” isimli parfümü arzu ve cazibenin bir arada harmanlanarak oluşturulduğu muhteşem kokulu ve kaliteli bir parfümdür.

5. Roberto cavalli markası tarafından üretilen ” Just cavalli” En iyi ve muhteşem bir kokusu olan kadın parfümleri arasında yer alır

6. Hermes ( Merveilles serisi) L’Ambre Des Merveilles parfümünün içeriğinde yer alan vanilya ve laden, harika kokusuyla insanı kendisine bağlıyor!

7. Dior (Miss dior Le Parfum) Muhteşem birleşimlerden ve karışımlardan oluşan bu parfüm, en iyi kadın parfümleri arasında yer alıyor.

8. Yves saint laurent Opium En kaliteli ve en iyi parfümlerden birisidir. Defalarca kalitesini kanıtlamıştır. Fazla söze gerek yok.. Sosyal medyada ve bir çok kozmetik forumlarında övgü alan bir parfüm!

9. calvin klein obsession Hem kadın hem erkekleri cezbeden kokusuyla dünya çapınca çok satmış harika bir parfüm!

10. cacharel amor amor Kırmızı şişe rengiyle ve kokusuyla insanı kendisine çeken bu parfüm markası ülkemizde pek fazla bilinmiyor ama dünyada en iyi kadın parfümleri arasında yer alıyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.