Netteki Blog

En güzel dikkat çekici Halı Modelleri

28.02.2023
278
En güzel dikkat çekici Halı Modelleri

Evlerin tamamlayıcı görseli olan halılar, günümüzde laminant parkelerin yaygınlaşması ile birlikte eskiden olduğu gibi boydan boya kaplamıyor odaları. İnsanlar daha çok eşyalar arasına atılmış, ebat olarak daha küçük halılar tercih ediyorlar.

Aksi düşünüldüğü takdirde ise, binbir çeşit halıların elbette ki istenilen ebatlarda bulunabiliyor olması da mümkün.

Çok fazla halı modeli mevcuttur. Bahsedecek olursak; yolluk tarzı halı modelleri özellikle günümüzde ince uzun mutfak ve koridorlarda hala tercih sebebi olmaktadır.

Yolluklar kimi zaman çok ince, altı kaymaz taban ve makinede yıkanabilir halde üretilmekte olup, zengin çeşitliliğe sahiptir.

Shaggy halılar saçaklı halılardır ve üzerine düşen herhangi bir nesneyi yada tüyü veyahutta dökülen bir sıvıyı saçakları arasında bulmak güç olabilecekken, eve farklı bir hava katmaktadır.

Patcwork halılar son zamanlarda oldukça modadır. Fiyat olarak diğer modellerden bir tık önde olsa dahi, renkli kare desenlerden oluşan patcwork halılar çoğu zaman tercih sebebi olabiliyor.

Ağır bir ev dizaynına sahip kişiler daha çok vintage modellerini tercih ediyorlar. Vintage modeller resmi desenleri ve duruşu ile oldukça zengin bir halı modeli sergiler.

Klasik makine halıları da model ve desen yönünden oldukça gelişmiştir. Ev dizaynı ne olursa olsun, uygun renk ve desen seçimi ile makine halıları her evde yerini alabilir.

Özellikle çocuk odaları için üretilen antibakteriyel halılar çoğu zaman ebeveynler için tercih sebebi olmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.