Netteki Blog

Elçin sangu saç rengi nedir nasıl elde edilir?

28.02.2023
728
Elçin sangu saç rengi nedir nasıl elde edilir?

Elçin sangu, doğal saç rengi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Saç modelini ve renk tonlarını genç kızlar haliyle çok merak etmektedir. Kiralık aşk dizisinde sadece oyuncular değil, aynı zamanda onların elbiseleri, saç renkleri ve giydiği kıyafetler merak edilmektedir.

Çok güzel yüzü ve saç rengi ile elçin sangu kendisini bizlere hayran bırakmıştır. Hal böyle olunca bir çok hayanı saçının onun saç rengine yapmak istemektedir. Kiralık aşk dizisini izlememize sebep kendisidir. Hem oyunculuğuyla hem kişiliğiyle sevilen sanatçılar arasında yer almaktadır. Son dönemlerde elçin sangu saç rengine bir haliyle oldukça fazla ilgi oluştur. Bir zamanlar muhteşem yüzyıl dizisinde Hürrem sultanın saç rengi modaydı ve herkes Hürrem bakırını merak ediyordu. Şimdilerde popüler olan saç rengi ise kiralık aşk dizisi defne’nin saç rengi diyebiliriz.

Merak eden bayan ziyaretçilerimiz için ufak bir araştırma yaptık ve nasıl elde edileceğiniz hangi saç rengi olduğunu bulduk. Kızı saçları ile her bölüm dikkatleri üzerine çeken elçin sangu’nun saç rengi bakır kızıl tonlarındadır. Üzülerek belirtmek isterim ki bu saç rengini kolaylıkla elde edemiyorsunuz. Biraz zahmetli olduğu aşikardır.

Saç rengi: Bakır kızılı

Numarası: 9.4

Özellikle yakından tanıdığınız palette ve koleston markalarında bu numarayı ve saç rengini kolaylıkla bulabilirsiniz. Başka markalara yönelmemenizi tavsiye ederim. Bugüne kadar kendisini kanıtlayan markalar yukarıda belirtmiş olduğumuz markalardır.

elcin-defne-sac-rengi elcin-sangu-defne-sac-renkeri elcin-sangu-sac-rengi-ve-tonu elcin-sangunun-sac-rengi kiralik-ask-elcin-sac-rengi-nedir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.