Netteki Blog

El yapımı örgü kazak modelleri

28.02.2023
187
El yapımı örgü kazak modelleri

Kışı giderek hissettiğimiz şu günlerde yumuşacık ipler ile tenimizde hissedeceğimiz örgü kazak modelleri ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istedik. Birbirinden iddialı modeller ile ilgili bilgi almak için yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

Balıkçı yaka kazak modellerini kullanmaktan zevk alan hanımlar, dikkat etmeniz gereken iki şey vardır; kazağınızın rengi ve saçlarınız.

Balıkçı yaka kazaklar ile şık ve salaş örgüler kullanabilirsiniz böylece boynunuzda daha uzun görünecektir.

Bisiklet yaka örgü kazakları ile hem gömlekler ile kombinleyebilirsiniz hem de boynunuza takacağınız şık fularlarla da zarif bir görünüm kazanabilirsiniz.

Saçlarınızı isterseniz ensenizde topuz yapın isterseniz yukardan. Yüzünüzün güzel hatlarını bu şekilde ortaya çıkartabilir, kazağınız ile de otantik bir hava katabilirsiniz tarzınıza.

Ve sıkça kullandığımız v yaka örgü kazaklar; yine gömlek ya da şık bir fular ile kombinleyebilirsiniz.

Ancak saçlarınızı açık bırakarak da ışıl ışıl bir hava yakalayabilirsiniz. Gerdanınızın zarifliğini v yaka örgü kazaklar ile ortaya çıkartabilirsiniz.

Bu soğuk havalarda hem sizi ısıtacak hem de şık bir hava verecek örgü kazak modelleri ile kombinleyebileceğiniz örgü bereleri de unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.