Netteki Blog

Ekim Ayı Hangi Burçtur?

28.02.2023
345
Ekim Ayı Hangi Burçtur?

Ekim ayında doğanlar 01 Ekim tarihinden 22 Ekim dahil olmak üzere Terazi burcu, 23 Ekimden 31 Ekim’e kadar doğanlar Akrep burcudur.

Terazi Burcu Özellikleri

Ekim ayının büyük çoğunluğunu alan terazi burcu dengeli insanları temsil eder ve adalet için çabalar. Terazinin tavırları tarafsızlığa meyilli, aşırılıktan kaçar ve çift taraflı düşünmeye özen gösterir.

Başkaları için çözülmesi ve anlaşılması zor konular terazi için çözüm odaklıdır. Meraklı olan burç gizli kapaklı işlerden de hoşlanır.

Pahalı şeylere kavuşmak için hile yapmak gerekiyorsa elde etmek için her şeyi yapar. Yalnızlığın burcu değildir ve yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz.

Güvenilir ve iyi kalpli olmaları sebebiyle kimseyi düş kırıklığına uğratmazlar. Kibar kişiliğe sahip olan burç aynı zamanda uyumlu, nazik ve sıcaktır.

Espri yapabilme kabiliyetleri çok yüksek olan burç bazı zamanlarda sert çıkışlarda yapabilir. Kendilerini olduğu gibi gösterirler ve başkalarının da onları oldukları gibi kabullenmesini beklerler.

Nazik ve yumuşak konuşan burç zorlanmaya da hiç gelemez. Aşık olmak için aşık olan burç ilişkilerinde hemen duygusallık düşünür. Bağlı kalmayı beceremeseler de tam bir beraberlikte dürüst davranırlar.

Akrep Burcu Özellikleri

Burçlar kuşağında en ciddi, gergin ve sır tutan burçtur. Gözlem yetenekleri gelişmiş olan burcun duyguları apaçık ortadadır.

Her an saldırıya geçmeye hazır olan burç çelişkili kişilikleriyle dikkat çeker. Cömertlikleri ve sevimli yapıları ve aşırı derecede sadık oluşları burcun en iyi özellikleridir.

Duyguları incinen ve ihanetle karşılaşan burç intikam almak için her şeyi yapar. Gülmek oldukça zor olan davranışlarıdır ve güvenmekte aşırı zorluk çekerler.

Uzun bir süre sonra karşısındakinin içten olduğuna kanaat getirecektir. Karşısındaki insana şeytanca şeyler yaptırabilecek özelliktedir.

Plütonun etkisi altında olan burcun insan hayatındaki en önemli noktası tutkusunun ateşli olmasıdır. Duygularını kontrol etmeyi bilseler de duygularını kaybettiklerinde akrep zehir saçabilir.

Aldatıcı olmayan burç kendisi yalancı olmadığı için yalan söyleyen kişileri açığa çıkarmakta çok iyidir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.