Netteki Blog

Dizi kıyafetleri nereden alınır?

28.02.2023
351
Dizi kıyafetleri nereden alınır?

Televizyon ve sinema ekranlarında ünlülerin ve oyuncuların giydiği kıyafetler büyük dikkat çekmektedir. Artık tüm merak ettikleriniz burada.

Ekranlarda ve beyaz perdede en sevdiğiniz ünlünün üzerinde gördüğünüz kıyafeti çok mu beğendiğiniz, istediğiniz her aksesuarı ve kıyafeti bulabilirsiniz.

Dizi ve sinema oyuncularını giydiren moda ve stil danışmanları yapım aşamasında sponsorlar ile anlaşmaktadır. Filmlerde ve dizilerde kullanılan aksesuar ve kıyafetleri pasajlarda da bulabilirsiniz.

Ekran ve beyaz perde için kullanılan aksesuar ve kıyafetlerin satıldığı ikinci el kıyafet pazarı, dükkânları ve festivaller vardır.

Bu etkinliklerde, ünlü oyuncular tarafından kullanılmış aksesuar ve kıyafetler, alıcıları ve meraklısı ile buluşuyor. Dizilerde ki karakterler ile özdeşleşen aksesuar ve kıyafetler beğenenler için alıcısı ile buluşturuluyor.

Ekranlardaki aksesuar ve kıyafetlerin bu kadar beğenilmesinin sebebi ise stilistlerin karakter incelemesinden sonra, oyuncunun hayat vereceği karaktere kombinler yapmasıdır.

Sizde günlük yaşamınızda tercihlerinizi kendi karakterinize ve beğenilerinize göre seçer ve kendi modanızı yaratabilirsiniz.

Tüm bunlar içinde bir iki kült ve vazgeçilmez parçaya ihtiyacınız vardır. Özellikle dizilerde çok kullanılan takılar, küpeler, ayakkabılar.

Tüm bunlar ikinci el dükkânlarda, mağazalarda, festivallerde satıldığı gibi sosyal medyada da satışa çıkmıştır. Beğendiğiniz tüm kombin ve parçaları sosyal medya üzerindeki etiketlerden de bulabilirsiniz.

Beğendiğiniz tüm parçaları dizi ve sinema etiketlerinden bulabilir ve kendinize uygun kombinelerinizi de yapabilirsiniz. Kendi modanızı kendiniz yaratın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.