Netteki Blog

diriliş ertuğrul dizisi na zaman başlar hangi gün hangi kanalda var

28.02.2023
344
diriliş ertuğrul dizisi na zaman başlar hangi gün hangi kanalda var

dirilis-ertugrul-dizisi-oyunculari
Diriliş Ertuğrul Dizisi Her Çarşamba İzleyenleriyle Buluşmaya Devam Ediyor
Diriliş Ertuğrul dizisi TRT 1 kanalında her Çarşamba yayınlanmaya devam ediyor. 2. Sezonunda da izleyenleriyle buluşan dizi bu sezonda da kaldığı yerden sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle izlenmekte. Tarihi – Aksiyon kategorisinde ekranlarımıza taşınan dizinin yapımcı firması Tekden Film. Senaristi Mehmet Bozdağ ve yönetmen koltuğunda da Metin Güray oturmakta.

Oyuncuları sayacak olursak: Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul Bey), Esra Bilgiç (Halme Hatun), Kaan Taşaner (Gündoğdu) dur. İzlenme oranları oldukça yüksek olan dizi 7.7 puanıyla reyting sıralamasında en üstlerde yer almakta. Yardımcı oyunculardan da bahsedecek olursak kadro oldukça kalabalık ve prodüksiyon da oldukça zengin. Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Turgut Tuncalp, Fahri Öztezcan ise bu zengin prodüksiyona ait olan oyunculardan sadece bir kaçı…Diriliş Ertuğrul dizisi hangi kanalda diye soranlara bir kez daha hatırlatalım ki dizi TRT 1 Kanalında ekranlara geliyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi TRT1 in en iddialı dizilerinden biri ve 2 sezondur da izleyicinin büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Dizide Osmanlı’nın kuruluş hikayesi anlatılıyor.

Adım adım Osmanlı’nın kuruluşuna giden zorlu yolda Ertuğürul beyin azimli savaşı ve etrafındakilerin hayatı hikaye ediliyor. Çekimleri Riva’da ve Beykoz da yapılan dizi çekimlerinde Osmanlı Beyliğinin Tapınak Şövalyeleri ile yaptığı savaşlar konu ediliyor. Diriliş Ertuğrul dizisi saat kaçta diye soranlara hatırlatalım dizi Çarşamba akşamları 20:00 de.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.