Netteki Blog

Dekoratif Tablo Nasıl Yapılır?

28.02.2023
266
Dekoratif Tablo Nasıl Yapılır?

DEKORATİF TABLO NASIL YAPILIR? ÖNERİLER VE ÖRNEKLER
Özellikle günümüzde dekoratif tablolar çok moda olmuştur. Biz de size birkaç örnekle evinize dekoratif tablo nasıl yapılır, onu anlatacağız.

Kişisel ve Aile Fotoğrafları ile Oluşturulan Dekoratif Tablolar

Çoğu insan evinin duvarında kendi veya ailesinin fotoğrafını görmek isteyebilir. Bu yapılırken gelişigüzel bir şekilde yapılması hoş gözükmemektedir. Bunu yapmak yerine bir mukavva yardımı ile boyuta göre dilediğiniz fotoğrafı ekleyebilir ve bunu kaplatabilirsiniz.

Elimizde Bulunan Düğmelerle Yapılan Tablolar

Öncelikle rengarenk büyüklü küçüklü ve isteğimize göre çeşitli düğmeler seçiyoruz, renk çeşitleri ve yaratıcılık tamamen size ait. Daha sonra kartona istediğiniz şekli çizip, şekli düğmeler ile renklendirebilirsiniz. Çizimi kötü olanlar ise çıktı yardımı veya kopya kağıdı yardımı ile istedikleri şekli çıkarmaları mümkündür.

Çivi ve Renkli İplerle Oluşturulacak Tablo

İnce bir sunta veya tahtaya kafamızda oluşturduğumuz şekli çizerek, daha sonra çizdiğimiz bu şekle çiviler çakarak bu şekli ortaya çıkartabilirsiniz. Daha sonra bu çiviler arasına bağlantılı bir şekilde iplerle tablonuzu ortaya çıkarabilirsiniz.

El Yapımı Kanvas Tablo

Günümüz şartlarında evlerde ve iş yerlerimizde ilk akla gelen dekor ürünlerinden biri de kanvas tablolar oldu. Öncelikle bu tabloları yaparken yaratıcılığımızı kullanmamız gerekiyor.

Gerekli malzemeleri temin ettikten sonra tablonuzun her şeyini tamamen siz tasarlayacaksınız. Yapacağınız tabloya uygun bez parçaları ve çeşitli boyalarla yapacağımız kanvas tabloyu tasarlamak tamamen size bağlı!

Taş Boyama Tablo

Taş boyama tablolar evlerimizde ve iş yerlerimizi hoş gösteren önemli aksesuarlardan biri. Öncelikle yapacağımız tabloya uygun taşları seçiyoruz, daha sonra yapacağımız kartonun üzerine yapıştırıyoruz. En son ki kısım ise boyama ve resmi kendimize göre çizme kısmı.

Bundan sonraki size, yapmak istediğiniz şekle ve tasarımınıza kalmış
Eviniz ve işyerlerinizi güzel gösterecek, boş zamanlarınızda uğraşabileceğiniz işleri sizler için yazdık. Resimler örnektir. Gerisi hayal gücünüze kalmış.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.