Netteki Blog

Çok Güzel Kına Sepeti Modelleri

28.02.2023
206
Çok Güzel Kına Sepeti Modelleri

Kına sepetleri son dönemleri en moda düğün malzemelerinden bir tanesidir. Genç kızların yıllardır hayalini kurduğu gelinlik giyme ve düğün törenlerinde her şeyin mükemmel olmasını isterler.

Kına gecesinden gününe kadar her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşünen gelin adayları kına geceleri için de çok özel hazırlıklar yaparlar.

Kına Sepeti Nasıl Olmalıdır?

Kına gecesi için yapılan bu özel hazırlıklarından bir tanesi de kına gecesine gelen misafirlere kına dağıtımında kullanılan kına sepetidir. Bunun için misafirlerin dikkatini çeken bu sepet gösterişli ve süslü olmalıdır.

Kına sepeti için önceden kırmızı renk tercih edilirken artık istediğiniz her rengi kullanabilirsiniz. Rengarenk çiçeklerle bezenmiş şeker bir kına sepeti alabilirsiniz.

Ama kendiniz de kına sepeti hazırlayabilirsiniz. Bunu için renkli tüller ve çiçekler kullanabilirsiniz. Mor, pembe, mavi gibi renkler kına sepetini cıvıl cıvıl gösterecektir.

Gül gibi büyük çiçekler kullanacaksınız bir kaç çiçek yeterli olacaktır. Ancak papatya gibi küçük çiçekler için daha fazla kullanmanız daha sık durabilir. Kına sepetiniz çok özel olsun istiyor iseniz muhakkak kendiniz yapmalısınız.

En güzel kına sepetlerini ve çeşitlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz

   

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.