Netteki Blog

Çok güzel farklı örgü atkı modelleri

28.02.2023
590
Çok güzel farklı örgü atkı modelleri

Örgü atkılar, el emeğiyle örülen bir zahmet abidesidir! Günümüzde bir çok farklı modeli bulunan atkıları, genç kızlarımız ve bayanlar ne yazık ki hazır satın almaktadırlar.

Oysaki örgü iplerle el emeğiyle yapılan atkılar çok daha farklı ve kullanışlıdır. Bunun bilincinde olan bir bayan kesinlikle kendi atkısını kendisi örmek isteyecektir.

Soğuk havaların yardımcısı: ATKILAR

Özellikle çetin geçen kış şartlarından korunmak için atkılar bizlerin olmazsa olmazıdır. Kar ve yağmur demeden bizi koruyan, sarıp sarmalayan atkıları kullanmaktan kaçınmamalıyız.

Sadece kendimize değil, eşimize ve çocuklarımıza kışlık örgü atkılardan örmeliyiz. Yazımın başında belirttiğim gibi ben hazır alma taraftarı değilim. Bilmiyorsam bile öğrenir, bir şekilde atkı ve beremi örmeye çalışırım.

Siz değerli ev hanımlarının zaten ne kadar azimli ve bu tarz el emeklerine ilgi gösterdiğini bildiğimiz için bu denli telkinlerde bulunuyoruz. Biz tavsiyelerimizi söyledik. Uygulayıp, uygulamamak siz hanımlara kalmış.

Karşınızda birbirinden güzel renkli ve çok farklı örgü atkı modelleri. Her biri zahmet verilerek emekle örülmüşlerdir.

atki-modelleri-ve-cesitleri iki-renkli-cizgili-orgu-atki iki-renkli-el-emegi-atki kisil-orgu-atki-modeli kolay-sis-isi-orgu-atki orgu-atki-bere-takimi orgu-yesil-atki-ornegi sari-renkli-orgu-atki tig-isi-orgu-atkilar turuncu-renkli-orgu-atki

2016-orgu-atki-modelleri 2017-orgu-atki-modelleri anlatimli-orgu-atki-modelleri basit-orgu-atki-modelleri bayan-orgu-atki-modelleri bebek-orgu-atki-modelleri cocuk-orgu-atki-modelleri degisik-orgu-atki-modelleri derya-baykal-orgu-atki-modelleri en-guzel-orgu-atki-modelleri erkek-orgu-atki-modelleri facebook-orgu-atki-modelleri genc-kiz-orgu-atki-modelleri harika-orgu-atki-modelleri instagram-orgu-atki-modelleri kadin-orgu-atki-modelleri kolay-orgu-atki-modelleri moda-orgu-atki-modelleri orgu-atki-modelleri-2016 orgu-atki-modelleri-2017 orgu-atki-modelleri-anlatimli orgu-atki-modelleri-basit orgu-atki-modelleri-bayan orgu-atki-modelleri-bebek orgu-atki-modelleri-cesitleri orgu-atki-modelleri-derya-baykal orgu-atki-modelleri-en-guzel orgu-atki-modelleri-erkek orgu-atki-modelleri-facebook orgu-atki-modelleri-gorseller orgu-atki-modelleri-harika orgu-atki-modelleri-instagram orgu-atki-modelleri-kadin orgu-atki-modelleri-kolay orgu-atki-modelleri-moda orgu-atki-modelleri-ornek orgu-atki-modelleri-pinterest orgu-atki-modelleri-resimli orgu-atki-modelleri-tumblr orgu-atki-modelleri-yapilisi orgu-atki-modelleri-yapimi orgu-atki-modelleri-yeni ornek-orgu-atki-modelleri pinterest-orgu-atki-modelleri resimli-orgu-atki-modelleri tumblr-orgu-atki-modelleri yeni-orgu-atki-modelleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.