Netteki Blog

Çok güzel bayan çanta modelleri

28.02.2023
222
Çok güzel bayan çanta modelleri

Kadınların vazgeçilmezi çantalar, pek çok gerekli malzemeyi (telefon, cüzdan, makyaj malzemeleri, anahtarlar not defteri vb) bir arada ve yanlarında tutar. Ayrıca vazgeçilmez bir tamamlayıcı aksesuardır.

1. Püskül detaylı çantalar: Bu kışın modası, püskül detaylı botlarda oldukça şık kombin yapılabilecek bir model. Hem gündüz kullanım için hem de akşam gezmeleri için oldukça ideal. Genel olarak siyah kahve ve taba rengi rağbet görüyor.

2. Sırt çantası modeli: Hem klasik modellerde hem de spor modellerde rahatlıkla kullanılan bir model. Özellikle sırtta olması daha rahat taşıma imkânı sunmakta.

3. Postacı modelleri: Bayanların vazgeçemediği bir diğer model ise postacı modelleri. Omuzdan çapraz olarak gelen bu model isteğe göre kol boyu kısaltılarak omuza da asılabilir.

4. Portföy çantalar: Gece gezmelerinin vazgeçilmez modeli olan portföyler ise şıklığınıza şıklık katacak. Genel olarak siyah renkleri tercih edilse de paletli ve rugan modelleri ile de oldukça revaçta.

5. Plaj çantaları: Yaz aylarının olmazsa olmazı plaj çantalarında ise isteğe göre hasır modeli ya da naylon modelleri tercih ediliyor. Yazın renkleri olan canlı renkler ise daima bu çantaların üzerinde diyebiliriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.