Netteki Blog

Cinler Nerede Yaşarlar? Kısaca Bilgi

28.02.2023
249
Cinler Nerede Yaşarlar? Kısaca Bilgi

Cin Nedir?
İnanışlara göre gözle görünmeyen ama türlü biçimlere girebilen ayrıca insan biçimine de girebilen kötülük ya da iyilik yapabilen yaratıklardır.

Nerede Yaşarlar?

Mezarlarda, ahırlarda, duvar deliklerinde, hamamlarda, ağaç kovuklarında, pis yerlerde ve ıssız yerlerde cinler yaşarlar. Bazı cinler bu yerlerde yaşarken bazılarının kendilerine ait köyleri ve şehirleri bulunmaktadır.

Ne Yerler:

İnsanların besmele çekmeden yediği yemeklere ortak olurlar. Bedenini temiz tutmayan insanların yemeklerine ortak olurlar. Kemik ve tezek yedikleri yemekler arasındadır.

Hayatları Nasıldır?

İnsanlarda da cinlerde olduğu gibi sosyal yaşamları da bulunmaktadır. Cinlerde de seminerle, şenlikler, konferanslar, düğünler olmaktadır. Yemek yerler, içerler üreyip çoğalabilirler. Onlar da para kullanmaktadır ancak paraları bizimki gibi değil de sarımsak kabuğundan ve soğan kabuğundan oluşmaktadır. İnsanların bu yüzden soğan ve sarımsak kabuklarını yakmaması gerekmektedir aksi takdirde cinlerden zarar görürsünüz.

İki tür cin vardır; iyi cinler ve kötü cinler. Kötü cinler kendilerine zarar verecekleri bir harekette bulunulduğunda veya büyü sonucunda insanlara görünüp zarar verebilirler. İyi cinler ise kendilerini çok fazla gösterip insanları korkutmak gibi bir amaçları yoktur. Ancak iyi cinlere zarar geldiğinde bunu size korkutmadan rüyalarınızda anlatırlar eğer anlamaz iseniz son yol olarak korkutmayı denerler. Gece uyurken kapı çalması, musluktan sus akma sesi, herhangi bir yerden ses gelmesi, ışıkların yanıp sönmesi varlıklarının göstergesidir.

İnsanları öldürmek gibi bir çaba içerisine giremezler çünkü Allah bunu yasaklamıştır. Cinlerin değişik rütbeleri vardır; ifrit ve hüddam gibi. Fiziki olarak da insandan farklıdır. Kanatlı, boyunun bina uzunluğunda olduğu, yılan kafalı ve yılan başlıdır.

cinler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.