Netteki Blog

Büyü bozmak için okunacak etkili duaların isimleri

28.02.2023
315
Büyü bozmak için okunacak etkili duaların isimleri

Üzerinizde bir büyü olduğunu düşünüyorsanız, sürekli uyku isteği, bıçak gibi kesici aletlerden korkuyorsanız, unutkanlık, konuşmada bozukluk, her işte görülen işlerin rast gitmemesi, ev hayvanlarının saldırması, ayakkabılarınızın kısa sürede yıpranması, sürekli aynı rüyayı görmek, aşırı yeme ya da iştahsızlık, düğmeleri yanlış ilikleme ya da elbiseleri tersten giyme özelliklerini kendinizde görüyor ve sıkça rastlıyorsanız size de büyü yapılmış olabilir. Bunun için yapmanız gereken büyü bozma duası okumaktır.

Büyü Bozma Dua Sırası Nasıldır?

Euzubesmele
Kelimeyitevhit
Felak suresi
Euzubesmele
Kelimeyitevhit
Nas suresi

Büyüyü bozmak istiyorsanız 11 kez art arda okumanız gerekmektedir. Bu duayı günün her vaktinde okuyamazsınız. En kabul olduğu zaman sabah ezanı ile güneş doğumu arasındaki zamandır. Bu zaman aralığında dualar daha güçlü olur.

Büyü duanızı okuduktan sonra hatim kısmı şu şekilde okunmalıdır: “Bismillahi la yedirru maasmihi şeyun fil ardi ve la fis semai ve hüves semiül alim.” Bu hatimle duayı bitiriniz ve ellerinizi yüzünüze sürerek duanız bitmiş olacaktır.

Bu dua sayesinde en kısa zamanda size yapıldığını düşündüğünüz büyüden kurtulacak her türlü sıkıntınız geçecektir. Çünkü okuyacağınız bu sureler Kuran’ın en değerli sureleridir. Üstelik en kısa sureler olduğu için sabah ezanı ile güneş doğumu arasında okuyabilirsiniz, zaman açısından yetişebilirsiniz.

Büyü 7 günahtan biri kabul edilmiştir. Büyüden uzak durmalısınız. Büyüden uzak durmak günahlardan da uzak durmak demektir.

buyu-bozmak

Yorumlar
  1. b. G. dedi ki:

    BÜYÜ; 7 BÜYÜK GÜNAH’DAN, BİRİ KABUL EDİLMİŞTİR.