Netteki Blog

Boyu uzun gösteren renkler hangileridir? Bazı Giyim Tavsiyelerim

28.02.2023
1.275
Boyu uzun gösteren renkler hangileridir? Bazı Giyim Tavsiyelerim

Boyunuzun olduğundan çok daha uzun görünmesi elbette sizi memnun edecektir. Uzun boylu görünmek için seçeceğiniz kıyafet renkleri önemlidir. Genellikle uzun boylu görünmek için en çok tercih edilen renklerden biri siyahtır.

Bayanlar çoğunlukla olduğundan daha uzun algılanmak için topuklu ayakkabıları tercih etmektedir. Fakat topuklu ayakkabı giymek kimi kadın için adeta işkence demektir.

Topuklu ayakkabıların genellikle rahatsız edici olması bazı kadınların daha alçak topukları tercih etmesine neden olmaktadır.

Peki, topuklu ayakkabı giymeden de uzun boylu görünmek ister miydiniz? Elbette topuklu ayakkabıyı tercih eden pek çok kişi için bu sorunun yanıtı “evet” olacaktır.

Nasıl Uzun Boylu Görünebilirsiniz?

İşte boyu uzun gösteren renkler! ( Bu renkte kıyafet tercih edenlerin daha uzun göründüğü aşikardır)

1 – Siyah ( Aynı zamanda insanı zayıf gösteren bir renktir)

2 – Lacivert ve tonları

3 – Koyu gri

4 – Beyaz ve tonları

Monokromatik renk seçimlerinin yapılması sizleri olduğundan daha uzun gösterecektir. Uzun boylu görünmek isteyen kişilerin tek renk uyumuna özen göstermesi gerekmektedir.

Olduğunuzdan daha uzun görünmek istiyorsanız eğer dik çizgilerin hâkim olduğu desenler de tercih edebilirsiniz.

Fakat çizgili kıyafet tercihleri genellikle fizik yapınızı da tamamen ortaya çıkaracağından dolayı çizgili kıyafet seçimlerinin özenli yapılması gerekir.

Uzun boylu görünmek için tercih edilen yöntemlerden biri de pantolon boyunu iyi ayarlamaktır. Örneğin bol paçalı pantolonların genellikle uzun boylu kişiler tarafından tercih edilmesi gerekir.

Bu nedenle bacak boyu kısa olan kişilerin bol paça pantolon tercihlerinden uzak durması gerekmektedir.

Uzun boylu görünmek için bileklerinizi açıkta bırakacak pantolonları tercihe edebilirsiniz. Yüksek bel ve bileği açık bırakan pantolonlar çok daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.

Yorumlar
  1. moda dedi ki:

    bazı elbiseler gerçektende insaları çok uzun gösteriyor.