Netteki Blog

Boran Kuzum Kimdir Vatanım Sensin Dizisi Leon

28.02.2023
424
Boran Kuzum Kimdir Vatanım Sensin Dizisi Leon

Bora Kuzum, bazı dizilerde yer alarak adından oldukça söz ettirmiştir. 23 yaşında olan ünlü oyuncu 17 Şubat 1993 yılında İstanbul’da doğdu. 76 kg, 1.75 cm boyunda ve kahverengi gözlü yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu genç kızlarında ilgi odağı olmaktan kaçamadı.

Bora Kuzum Hakkında Bilgiler

Küçük yaştan itibaren ailesinin desteğini de alarak tiyatro ve oyunculuk üzerine yönelen ve okul zamanında bunların üzerine yoğun bir şekilde çalışmayı başaran Bora Kuzum, eğitim hayatını profesyonel olarak tamamlama yolunda iyi bir adım atmış oluyor.

Lise dönemi bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’nü kazanmış ve mezun olmuştur. Profesyonel olarak kariyer hayatında önemli adımlar atmıştır.

İlk deneyimi reklamlarda rol alan Bora Kuzum, yapımcılar tarafından takip edilen oyuncu oldu ve kısa zaman içerisinde adından çok söz ettirdi. Reklam oyunculuğu deneyiminden dizilerin kadrosuna katılan, ünlü oyuncular ile çalışan başarılı oyuncu akıllara kazındı.

Şu aralar zirvelerde olan Bora Kuzum oyunculuğunu en iyi şekilde ispatlamış ve beğenileri kazanmaya çok sağlam adımlar atarak adını profesyonel oyuncular kadrosuna eklemiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.