Netteki Blog

Bob marley sözleri ve mesajları resimli kısa

28.02.2023
441
Bob marley sözleri ve mesajları resimli kısa

Bob Marley denince akla ilk gelen efsanevi ses ve benzersiz şarkılar oluyor. Bir müzik dünyasında kendi yıldızını parlatmağı başaran bir insan değildi Bob Marley, o felsefi sözlerle de tamamladı hayata olan bakışlarını.

Her Şarkı Başka Dünya

Söylediği şarkıların ritmine kaptırırken kendinizi diğer taraftan anlam yüklü sözleri de dinleyin. Her kelime altına kendi imzasını atmıştır Bob Marley.

Dili, dini, dünyaya bakış açısı ne olursa olsun, her bir insan kendini bulur Bob Marley sözlerinde. Anlamsız şeylere verilen değerin, saf hisler karşısında kazandığı anlamsızlık dökülür bu sözlerden.

Kendinizi ararsınız, sorgularsınız verdiğiniz kararları, arkadaşlığa sahip çıktığınız zaman aldığınız darbeleri anlatır sizin yerinize Bob Marley felsefesi.

Bazen anlamsız şeylerin ne kadar değer kazandığını gösterir bize, yanıldığımızın kanıtı olur Bob Marley dilinden dökülen sözler. Hayata karşı sergilenen duruş, dünyaya olan bakış açınız farklı olabilir.

Bob Marley sözlerinde hayat bulan bakış mutlaka sizi de etkiler. Basit bir söz toplusu olmadığı için kaç senedir dillerdedir onun şarkıları, mühürlediği ve kendi imzasını attığı duruş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.