Netteki Blog

Birbirinden güzel resimli Komik sözler ve mesajlar

28.02.2023
310
Birbirinden güzel resimli Komik sözler ve mesajlar

İnsanlar kendilerini ve arkadaşlarını eğlendirmek, hoş bir sohbet havası yaratmak için birbirlerine komik sözler söylerler ya da komik sözlü mesajlar atarlar. Bu sayede hem kendileri hem de arkadaşları eğlenir.

İnsanlar morali bozuk olduğu zamanlarda mutlu olma ihtiyacı hissederler ya da bir ortamda esprili bir erkek kızların daha çok ilgisini çekecektir.

Bu sebeple komik sözler ve mesajlar çoğu zaman için sizin kurtarıcınız olabilir. Kişiler mutlu oldukları insanlar ile vakit geçirmekten daha çok hoşlanırlar bu sebeple yeni bir ortama girdiğinizde veya arkadaş çevrenizde espriler yaparak insanları güldürebilir ve onların dikkatini çekebilirsiniz.

Ya da sevdiğiniz bir kişinin yüzü düşükken bildiğiniz komik sözlerle onun keyfini yerine getirebilirsiniz. Yanınızda olmayan ama üzgün olduğunu bildiğiniz arkadaşlarınıza da mesajla komik sözler yollayabilirsiniz.

Bu onların üzüntüsünü bir nebze de olsa azaltıp yüzlerini güldürecektir.

Son zamanlarda Bahattin, Fırat gibi karikatür karakterlerinin de sözleri oldukça ilgi görmeye ve insanları güldürmeye başlamıştır.

Hatta tişörtleri, bardakları, anahtarlıkları gibi komik sözlerin üstünde yazılı olduğu daha pek çok ürün üretilmeye başlamıştır.

Bu ürünler hediye olarak çok fazla tercih edilmektedir. Çünkü insanlar hediye alırken aldığı kişinin yüzünde bir tebessüm oluşturmak isterler.

Kimi komik sözlerde kişinin o anki durumuyla ilgilidir. Mesela diyet yapmakta olan bir kimse, sınav zamanı ders çalışan bir öğrenci veya iş arayan bir birey gibidir.

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.