Netteki Blog

Birbirinden Güzel Oje desenleri

28.02.2023
490
Birbirinden Güzel Oje desenleri

Bayanların severek ve yoğun olarak kullandığı ojelerin renk sayısı günden güne artmaktadır. Gelişen teknolojinin sağladığı fayda da oje renklerinin artmasını sağlamaktadır.

En sık tercih edilen oje renkleri; bordo, kırmızı, siyah, beyaz ve parlatıcı ojelerdir. Bunların ardından ise; pembe, mavi, su yeşili, bej, petrol mavisi, france oje renkleri; mat oje renkleri; toprak renkleri, pudra renkleri, buz mavisi, mor, gri, zümrüt yeşili, sarı, turuncu, gümüş, lame ve birçok rengin binlerce tonu ojeler arasında yerini almaktadır.

Oje ile desen yapmak

Günümüzde gittikçe popüler olan ve yaygınlaşan tırnak desenlerinin binlerce modeli bulunmaktadır. Bayanlar özellikle el becerisi fazla olanlar ekstra bir parça kullanmadan tırnaklarını renkli ojelerle renklendirebilmektedir.

Bunun yanı sıra birçok firmanın ürettiği desen yapma araçları bulunmaktadır. Fırçalar, desen bantları ve her türlü uca sahip ojeler.

Bunlar sayesinde tırnaklarınıza herhangi bir hayvanın figürünü, nazar boncuğu desenini, ombre olarak isimlendirilen koyudan açığa renk geçişini, renkli france desenlerini ve geometrik şekilleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Eğer bunların hiç biriyle uğraşmak istemiyorsanız hazır desenli takma tırnakları kullanabilirsiniz.

İnceleyebilmeniz için oje renklerini ve güzel desenlerini sizlerle paylaşıyorum

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.