Netteki Blog

Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim upload ederim

28.02.2023
258
Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim upload ederim

Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim , konusunda sizlere bildiklerimizi aktaracağız ve bu sayede daha kolay bir şekilde şarkılar yükleyebileceksiniz. Cep telefonunuza şarkı yüklemek için 3 tane yöntemimiz vardır bunlar Bluetooth , Hafıza kartı ve Veri Aktarım Kablosu oluyor. İsterseniz ilkinden başlayalım.

1.Bluetooth

Hem bilgisayarınızda , hem de cep telefonunuza Bluetooth bulunuyorsa o zaman bağlantı kurarak dosya aktarımı yapın. Şunu da belirtmek isteriz ki masaüstü bilgisayarlarda Bluetooth bulunmaz sizlerin Bluetooth aparatı kullanmanız gerekiyor.

2.Hafıza kartı

Cep telefonunuzda hafıza kartı varsa o zaman bu kartı kart okuyucusu ile bilgisayarınıza bağlayın ve bu şekilde kolayca dosya aktarımı yapın.

3.Veri Aktarım Kablosu

Veri aktarım kablosu genel olarak dijital olan fotoğraf makinelerinde bulunur ve sizler de bunu cep telefonlarınız da kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için ise cep telefonunuzun bu özelliğe sahip olması gerekiyor. Eğer uyumlu değilse o zaman olmaz. Kablonun bir ucunu pc’ye diğer ucunu da telefona bağlayın ve bu şekilde dosya aktarımı yapın.

İşte arkadaşlar yöntemler bu şekilde ama bence en kolay yol hafıza kartı yolu oluyor. Eğer kart okuyucunuz varsa pc’ye bağlayarak kolayca aktarım yapın.

bilgisayardan-cep-telefonuna-sarki

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.