Netteki Blog

Beni affet kemal öldü mü? Neden ayrıldı? Diziye geri dönecek mi?

28.02.2023
1.458
Beni affet kemal öldü mü? Neden ayrıldı? Diziye geri dönecek mi?

Günlük dizi denildiği zaman akla ilk beni affet gelmektedir. Dizinin sevilen oyuncusu kemal, şok ayrılıkla herkesi derinden üzdü. Star TV’de uzun zamandan beri yayınlanan ve her sezona damgasını vuran beni affet dizisi artık yoluna kemalsiz devam edecek. Dizi 5 sezon boyunca her gün aralıksız olarak yayınlandı ve her bölümü ile aksiyon ve heyecan hiç eksik olmadı.

Mert altınışık ( Kemal) Sezonun ilk bölümünde görülmeyince bir çok beni affet dizisi izleyicisi kemal nerede acaba neden ilk bölümde yok gibi bir çok soruları kendi kendine sorar oldu. Bizlerde araştırma yaparak sizlere neden ayrıldığını bulduk. Dizi yapımcılarının açıklamalarına göre kemal, artık başka projelerde yer almak istemiz ve bizzat kendi isteği ile beni affet dizisinden ayrıldığı açıklanmıştır.

Yıllardır kemal karakteri rolü ile adından söz ettiren mert altınışık, yeni sezonda ye almayacağını kendi sosyal medya hesabından açıklama yaparak belirtmiştir. Beni affet dizisinde bir çok emek verildiğini ve her zaman onların yanında olacağını söylemiştir. Kim bilir belki günün birinde kemal ansızın geri döner ve biz hayranlarını büyük sevince boğar. Kemal’in yerini bakalım bulut doldurabilecek mi? İlk izlenimlerime göre bana çok sıcak ve samimi geldi. Uzun boyu ve yakışıklılığı ile bulut karakteri diziye demir’in yeğeni olarak girdi ama demirden o da nefret ediyor ve bahara yardımcı olmaya çalışıyor.

Bildiğiniz üzere demir bahara haplar vererek onun zihnini bulandırmaya çalışıyor. Bulut ise bu durumu çoktan öğrendi ve anında tahlil yaptırarak ilaçların zararlı olduğunu anladı ve baharı bu muzdarip durumdan kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım kemalsiz bölümler nasıl geçecek ve dizinin reytinglerinde azalma olacak mı hep birlikte göreceğiz.

beni-affet-kemal-mert-altinisik kemal-diziden-neden-ayrildi kemal-kozan-beni-affet mert-altinisik

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.