Netteki Blog

Bebeklere özel en güzel örgü Atkı ve Bere Örnekleri

28.02.2023
376
Bebeklere özel en güzel örgü Atkı ve Bere Örnekleri

Bebek atkı bere örnekleri, çok güzel renkleriyle ve şirin modelleriyle dikkat çekmektedir. Süslemeli ve işlemeli atkıları ve bereleri bebeğinize giydirerek onu, olduğundan daha sevimli bir hale getirebilirsiniz. İster düz renkli dilerseniz rengarenk örgü iplerle birbirinden güzel atkılar, bereler örebilirsiniz.

Yapılan örnekler kimi zaman komik kimi zaman ise sevimli olabilmektedir. İnsan şu güzelim atkıları ve bereleri görünce gerçekten içi ısınıyor. Biz yetişkinlerin atkıları ve bereleri sade görünümleri ile hiç dikkat çekmiyor ama bebeklerin atkıları o kadar sevimli ve tatlı ki, insanın çok hoşuna gidiyor.

Atkı ve bere örerken bebeğinizi rahatsız etmemeli, sırf sevimli olsun diye eklenen kaba motifler ve işlemeler onu huzursuz edebilmektedir. Bunun haricinde kullanmış olduğunuz ip yada kumaşın kaliteli olması gerekmektedir. En ucuz örgü ipleri bebeğinizde alerjiye neden olabilmektedir. Bu hususlara özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bereleri örerken arka bölümünde fazla dikişi bulundurmayınız. Bebeğinizi aşırı derecede rahatsız edebilmektedir. Püsküllü ve ona benzer aksesuarları ağızlarına aldıkları için zararlı olabilir. Motifli ve işlemeli atkılar ve bereler örün ama fazla abartıya kaçmayınız.

bebek-atki-bere-patik-takimi bebek-atki-bere-takimi bebek-orgu-atki-bere-modelleri bebekler-ve-cocuklar-icin-atki-bere-takimi erkek-bebe-atki-bere-takimi kiz-cocuk-atki-bere-takimi pembe-renkli-kiz-cocuk-bere-modeli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.