Netteki Blog

Bebek patikleri Modelleri

28.02.2023
274
Bebek patikleri Modelleri

Kışın soğuk havalarda biricik bebeğinizin ayaklarını soğuklardan korumanın en kolay ve zevkli yolu patik örmektir. Birbirinden güzel patik modellerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Günümüzde örgü iplerin yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin ayağını sıcacık tutacak şirin mi şirin patikleri örebileceksiniz.

Bebeğine daha önce patik örmemiş acemi annelerimiz için sitemizde bolca örnek ve anlatım var. Deneyim her zaman önemlidir. Kendinizi geliştirmek için gerek sosyal medya gerekse Youtube gibi video sitelerinden nasıl yapıldıklarını öğrenebilirsiniz.

Artık klasik modelleri bir kenara bırakıp daha modern ve güzel patikleri bebeğinize giydirmek için kolları sıvamanın vakti geldi ve çoktan geçiyor bile.  Hem onların ayaklarını ısıtacak hem siz anneleri sevindirecek örnekleri bir araya getirdim.

Minik ayaklar için harika patikler

Paylaşmış olduğum patikler sayesinde bebeğinize birbirinden harika örnekler örebilecek ve onların minik ayaklarını soğuklardan koruyabileceksiniz. Bebekleri için patik örmek isteyen değerli anneler, hadi hemen tığ yada şişi elinize alın ve örmeye başlayın..!  Bebeğinize yakışacak en harikulade örnekler bir araya getirildi.  Her sezon olduğu gibi bendeniz elimden geldiğince farklı bebek patiklerini sitemde paylaşmaya özen gösteriyorum. Sizlerin yapmış olduğu güzel yorumlar, Bana adeta güç veriyor.

İllaki modelin aynısını yapmanıza gerek yok.. Dilediğiniz renkte ipi tercih edebilir, boncuklarla, düğmelerle ve değişik motiflerle bebeğinize öreceğiniz patiği süsleyebilirsiniz.

Patik sever anneler bu yazımızdaki modelle eminim hayran kalacaklardır. Bebeklerinizin o narin ayaklarını kışın soğuklarından korumak için zevkli ve ekonomik bir fırsat olarak düşünebilirsiniz. Hazır satın almaya kalksanız hem bu kadar dayanıklı ve yumuşak olanını bulamazsınız diye tahmin ediyorum. Eskiden hazır patikler güzel ve kaliteli olurdu ama şimdi Çin’den gelen kalitesiz örgü ipleriyle örülen patiklerin dayanımı hiç yok diyebilirim.  Kendi satın almış olduğunuz kaliteli iplerle bebeğinizin ayağı rahat edecek, sıcak olacak ve yumuşacık yapısı sayesinde ayağı kış boyunca sıcak olacak, böylelikle hastalığa yakalanma riski azalacaktır. Biliyorsunuz ki hastalık en çok ayakları etkiler, İnsan vücudunun en önemli yerlerinden birisi ayaklardır. Eğer aşırı derecede soğuğa maruz kalırsa soğuk algınlığına yakalanırsınız.  Bebeklerimizin bünyesi biz yetişkinlere göre daha zayıf olduğundan dolayı onların ayağını her daim böylesine güzel ve yumuşak patiklerle sıcak tutmamız gerekiyor.

Yumuşacık bebek Patik Örnekleri

Makalemizin ilk başında siz sevgili annelere harika patikler paylaşacağımızı söylemiştik. Annelerin yün ipleri tercih etmeleri bebeklerinin yararına olacaktır diye düşünüyorum. Dışarıdaki hazır patiklerde böylesine yumuşak ve sağlam olanlarını bulamazsınız. Bebeğinizin ayağının rahat etmesi için yumuşak patikleri örmelisiniz.

O güzelim şirin ayakların sıcak olması kadar birde güzel görünmesi gerekiyor. Patiklerin görünümü bence çok önemlidir. Rengini ve motifini, tasarımını siz anneler eminim bizim göstermiş olduğumuz modellerden yola çıkarak daha iyisini yapacaksınız.

Web sitemizde birbirinden farklı bebek patikleri yer alıyor. Daha fazlasını istiyorsanız, Şurada >>> BEBEK PATİKLERİ kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.