Netteki Blog

Balık Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

28.02.2023
452
Balık Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Balık burcu kadınları oldukça hassas ve kırılgan insanlardır. Ancak bunun yanı sıra oldukça güçlü de olabilirler. Yardıma muhtaç bir şekilde yanına giderseniz sizin yanınızda olmak için elinden geleni yapacaktır.

Yardıma muhtaç bir şekilde bir balık kadınının yanına giderseniz onu kazanmış olursunuz. Size yardım etmek için her şeyi yapar ve sizi asla yalnız bırakmaz.

Balık kadınlarına aşk şiirleri ya da felsefeyle ilgili bir kitap hediye edebilirsiniz. kokulu mumlardan, ametist takılardan, vücut losyonları ve sabunlardan oldukça hoşlanırlar. Kaliteli bir kuş tüyü yastıkla, kuş tüyü bir yorganla onu şımartabilirsiniz.

Balık kadınları düşünceli erkeklerden oldukça hoşlanırlar. Hem ilişkinizle ilgili durumlara karşı hem de toplumsal sorunlara karşı duyarlı bir bireyseniz balık kadınını kalbini kazanabilirsiniz.

Ayrıca balık kadınları sürekli şikayet edip yapmanız konusunda ısrarcı olmasalar da düzenli ve tertipli erkeklerden hoşlanabilirler.

Bir balık kadınına odanızı gösterdiğinizde düzenli ve tertipliyseniz oldukça ilgisini çektiğinizi de fark edeceksiniz. Temiz ve düzenli olmanız, güzel kokmanız ve saçlarınızın bakımına önem vermeniz oldukça hoşuna gider.

Ayrıca balık kadınları elleri bakımlı erkeklerden fazlasıyla hoşlanır ve ellerinde bir nemlendirici kokusu aldıkları erkekleri çok beğenirler. Bir balık kadınını etkilemek için sürekli temiz ve güzel kokmanız gerekir.

Balık kadınları onları koruyan ve dinleyen erkeklerden hoşlanırlar. Onun üzüldüğü ya da kafasına taktığı bir şeyi ciddiye almazsanız sizden uzaklaşır ve bir daha bir şey anlatmaz.

Sürekli dinlendiğini hissetmesi ve sizin ona sorununda yardım önerileri sunmanızı bekler. Ona bunu sağlayamazsanız genelde uzaklaşır ve ilişkiniz yavaş yavaş bitebilir.

Balık kadınlarının ne kadar hassas ve kırılgan olduğunu unutmamalı ve her zaman dikkatli davranmalısınız. Onu el üstünde tutarsanız sizi bir prens gibi hissettirebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.