Netteki Blog

Balık Burcu Hangi Ay

28.02.2023
287
Balık Burcu Hangi Ay

   Balık burcu 20 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında doğan insanların dahil olduğu burçtur.

Balık Burcu Özellikleri

   Balık burcu insanların en dikkat çekici fiziksel özellikleri gözleridir. Onların duygulu bakan ve derin gözlerinden herkes etkilenir.

Büyük, anlamlı ve güzel kirpikli gözlere sahip olan balıklar genelde kısa kol ve bacaklara hafif balık etli bir vücuda sahiptirler. Orta yaştan sonra alna doğru saçlarda bir açılma görülebilir. Orta boylu insanlardır.

Balık burcu son burçtur. Yani tüm burçlardan bir özellik barındıran bir özet burç nteliğindedir. Onlar aslında çoğu insandan üstün ancak o kadar mütevazi ve terbiyeli insanlardır ki bunu belli etmezler.

Hitabet yetenekleri ve güvenilirlikleri ile herkesin sevdiği, herkesin anlaşabildiği insanlardır. Balık burcu insanlar temiz insanlardır.

Hem gerçek anlamda temiz ve düzenlidirler, hem de namuslu ve dürüst yapıları ile herkesin takdirini kazanan insanlardır.

Sakin görünen ama içinde fırtınalar kopan insanlardır. Genelde problemlerini uzun uzun anlatmaz, dertlerini içlerine atarlar.

Hasta olduklarında şikayet etmez, kendi kendilerine iyileşirler. Balık burcu insanlar aşırı derecede duygusal insanlardır.

Bir olay ya da durum karşısında bağırıp çağırmak yerine onlar küserler. İçlerine atar ve kendi kendilerini üzerler.

İnanılmaz derecede kültürlü ve bilgili, mizahi yönden gelişmiş insanlardır. Her muhabbet ortamında dinlenilen ve söyledikleri mantıklı olan insanlardır.

Hayır lafını fazla kullanamayan balık burcu insanlar ailelerine karşı inanılmaz derecede hassastırlar. Zodyak’ın en iyi ebeveyn burcu balıktır.

Balıklar çocukları için ve aileleri için her şeyi yaparlar. Balık burcu insanların çocukları genelde ebeveynlerine çok düşkün ve saygı duymaya layık bir ebeveyne sahip çocuklardır. Balıkları analiz etmek oldukça zordur ve bir çok farklı özelliği bir arada bulundurabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.